Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2021 17:27
Čas čtení 0:59
Richard Balog

Obrysy křivek i odhalené pozadí. Značka Mugler představila pokračování sexappealem nabité kolekce jaro/léto 2021

Obrysy křivek i odhalené pozadí. Značka Mugler představila pokračování sexappealem nabité kolekce jaro/léto 2021
Zdroj: Mugler
MÓDA
Uložit Uložené

Zapomeň na maskulinní střihy a výhradně monochromatické kombinace. Návrhář Casey Cadwallader nezůstal své pověsti nic dlužen a vsadil na ženskost ve své nejčistší podobě.

Módní průmysl v současnosti prochází výraznou změnou, která rozděluje společnost. Přední návrháři totiž postupně stírají rozdíly mezi mužskými a ženskými modely oblečení, obuvi i doplňků. Často jakoby ztráceli odvahu poukázat na ženskou krásu, jak ji známe z minulosti.

Casey Cadwallader je však výjimkou a nyní nás o tom přesvědčuje pokračováním sexappealem nabité kolekce jaro/léto 2021 značky Mugler. Hlavními tvářemi přehlídky byly Bella Hadid a Irina Shayk.

Bella Hadid předvedla hned několik modelů, včetně upnutých šatů s transparentní vrchní částí, která zvýrazňovala její štíhlý pas i křivky.

Obrysy kriviek aj odhalené pozadie. Značka Mugler predstavila pokračovanie sexepílom nabitej kolekcie jar/leto 2021
Zdroj: Mugler

První část této provokativní kolekce jsme viděli ještě v září a získala si nás hlavně povedenými CGI efekty, díky kterým se například Bella Hadid proměnila na mýtického koně s křídly.

Tentokrát vedení francouzského módního domu upřednostnilo výhradně realitu, avšak jednotlivé kousky jsou i nadále sexy a poukazují na krásu žen, a to bez ohledu na jejich výšku či typ postavy. Casey Cadwallader se svým týmem vsadil na lehké průhledné látky, obtažené střihy, ale i výrazné barvy, které vytvářejí dokonalý kontrast.

Domů
Sdílet
Diskuse