Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2021 16:13
Čas čtení 0:57
Richard Balog

Aimé Leon Dore představuje spolupráci se značkou Timberland, díky které ovládneš letošní jaro

Aimé Leon Dore představuje spolupráci se značkou Timberland, díky které ovládneš letošní jaro
Zdroj: Aimé Leon Dore
MÓDA
Uložit Uložené

Opustíš svou komfortní zónu a vyměníš tenisky za poctivé kožené boty, jejichž historie sahá až do roku 1978?

Pokud ještě neznáš značku Aimé Leon Dore, měl bys to co nejdříve napravit. Aktuálně totiž jde o jednoho z nejsilnějších hráčů na trhu, který jen před několika dny vstoupil i na evropský trh. Ne že by sis předtím jednotlivé kousky nemohl objednávat ze Spojených států, ale konečně nemusíš komunikovat s celním úřadem a platit clo. 

Zakladatel Teddy Santis si pro nás připravil i další milé překvapení, a to v podobě spolupráce se značkou Timberland. Do prodeje totiž uvedli hned 3 barevná provedení ikonického modelu kožených bot Authentic 3-Eye Lug, se kterými se neztratíš v davu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aimé Leon Dore (@aimeleondore)

Doporučeno
Češky a Slovenky přivítaly letošní jaro ve velkém stylu. Toto jsou jejich nejlepší outfity za uplynulý měsíc   Češky a Slovenky přivítaly letošní jaro ve velkém stylu. Toto jsou jejich nejlepší outfity za uplynulý měsíc 2. dubna 2021 12:22

Společnost Timberland tento model poprvé představila už v roce 1978 a vytvořila zcela novou kategorii obuvi, která v sobě kombinuje silnou podrážku s prémiovou, rukodělnou vrchní částí bot na člun (boat shoes).

Domů
Sdílet
Diskuse