Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2021 20:54
Čas čtení 1:00
Dominik Vetrák

Angelina Jolie uniká před lesním požárem a zabijáky. Sleduj strhující trailer pro Those Who Wish Me Dead

Angelina Jolie uniká před lesním požárem a zabijáky. Sleduj strhující trailer pro Those Who Wish Me Dead
Zdroj: Warner Bros./HBO Max
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Taylor Sheridan letos pošle do kin a na HBO Max skvěle vypadající thriller s hasiči, policisty a zabijáky.

Kariéra Angeliny Jolie je v podstatě v troskách. Ve druhém desetiletí 21. století točila jeden podprůměrný film za druhým, přičemž zkoušela i režii, která se jí ne vždy podařila. Přišel i rozvod s Bradem Pittem a herečka se postupně stáhla do pozadí. Po Maleficent si ji však konečně budeme moci užít naplno. Ztvárnila totiž hlavní roli v thrilleru Those Who Wish Me Dead.

Sám o sobě by snímek nebyl velmi zajímavý, avšak svítí u něj jméno Taylor Sheridan. Scenárista obou dílů Sicario, Hell or High Water a Wind River (které i bravurně zrežíroval) se po 4 letech od svého posledního díla Wind River hlásí opět o slovo jako režisér. Those Who Wish Me Dead si napsal i zrežíroval a do snímku obsadil áčkové hollywoodské herce. Kromě Angeliny Jolie uvidíme i Jona Bernthala, Aidana Gillena (Littlefinger z Game of Thrones) či Nicolase Houlta.

Doporučeno
Antonín Tripes: Vývoj mé hry byl těžší než Witcher 3. Bugy nestíháme opravit, i když o nich víme rok před vydáním (Rozhovor) Antonín Tripes: Vývoj mé hry byl těžší než Witcher 3. Bugy nestíháme opravit, i když o nich víme rok před vydáním (Rozhovor) 2. dubna 2021 14:30

Děj se zaměří na postavu Angeliny jménem Hannah, která pracuje jako expertka na přežití. V současnosti pracuje ve vyhlídkové věži, kam se dostala po katastrofální záchranné akci při lesním požáru, což si dává za vinu. Její postava tak nese obrovskou míru odpovědnosti za životy jiných. I proto bude zřejmě motivována zachránit nevinný život malého chlapce. Ten se společně se svým otcem stal svědkem vraždy. Vrahové nyní udělají vše pro to, aby svědky zabili. Více ti napoví trailer.

Nicméně být tebou, na ukázku se ani nedíváme. Snímek vypadá úžasně a po Wind River nemáme pochybnosti, že půjde o další úžasný Sheridanův film. Premiéra v kinech a na HBO Max je naplánována na 14. května.

Domů
Sdílet
Diskuse