Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Zalando.
28. dubna 2021 17:30
Čas čtení 0:55
Sponzorovaný obsah

Podívej se do zákulisí letošní #MBPFW díky Zalando Digital Stage

Podívej se do zákulisí letošní #MBPFW díky Zalando Digital Stage
Zdroj: Zalando.cz
MÓDA
Uložit Uložené

Tradiční pražský fashion week se kvůli opatřením stěhuje do světa online.

Pandemie koronaviru a přechod do online světa postihl bohužel i letošní Mercedes Benz Prague Fashion Week, který představí vize návrhářů na sezónu podzim/zima 2021. Ten bude tentokrát sice trochu jiný než jsme zvyklí, ale pro fanoušky módy je opět nachystaný velkolepý program.

MBPFW
Zdroj: Zalando.cz

Letos bude #MBPFW online

Už loni jsi díky módnímu e-shopu Zalando mohl být svědkem až dvojice stageí, které posunuly pražský fashion week na úplně novou úroveň. Tento rok se ale na nejočekávanější módní akci v Česku nesetkají návrháři, přátelé a nadšenci módy. Kvůli omezením odpadá i klasický doprovodný program či velkolepá afterparty.

Aktuální situace ale organizátory nezastaví, a proto se letošní Mercedes Benz Prague Fashion Week stěhuje do světa online, kde budeš moci přehlídky sledovat prostřednictvím svého mobilu, tabletu či počítače.

Sleduj #MBPFW event na Facebooku
MBPFW
Zdroj: Zalando.cz

Zákulisní info, rozhovory, koncert a další extra obsah

Do digitálního světa se stahuje i oblíbená druhá stage. Tentokrát přinese internetovým divákům a fanouškům módy jiný – zákulisní pohled na #MBPFW.

Víkendový program facebookového eventu je koncipován tak, aby otevřel módní událost co nejširšímu publiku. Kromě streamingu přehlídek si tak na Zalando Digital Stage budeš moci pustit rozhovory s návrháři, komentáře stylistů či dokonce koncert. Program bude také doplněn o pět exkluzivních videí na téma udržitelnosti v módě, které Zalando připravilo s experty na jednotlivá témata.

MBPFW
Zdroj: Zalando.cz

Pokud patříš mezi fanoušky módy a #MBPFW je pro tebe už tradicí, ve tvém kalendáři by měl být jasnou barvou vyznačen termín 1. – 3. květen s titulkem Zalando Digital Stage!

Domů
Sdílet
Diskuse