Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2021 20:01
Čas čtení 0:31
Jakub Paulík

Billie Eilish už neskrývá své tělo. Pro Vogue se převlékla do korzetu

Billie Eilish už neskrývá své tělo. Pro Vogue se převlékla do korzetu
Zdroj: REFRESHER/Filip Poreba
MÓDA BILLIE EILISH
Uložit Uložené

Fotografování si mladá zpěvačka podle vlastních slov velmi užila.

Zpěvačka Billie Eilish je mimo jiné známá svým netradičním stylem oblékání, jehož cílem je, aby nedal vyniknout jejímu tělu. Mikiny a tepláky v nadměrných velikostech jsou něco, s čím si ji spojuje většina lidí. Viděli jsme ji samozřejmě i v jiném outfitu, ale jen velmi výjimečně.

Doporučeno
Ruská streetstylová móda dobyla svět. Velké mikiny, teplákovky, slátaniny a cyrilici zná téměř každý teenager na světě Ruská streetstylová móda dobyla svět. Velké mikiny, teplákovky, slátaniny a cyrilici zná téměř každý teenager na světě 26. dubna 2021 14:30

Známá zpěvačka se ale aktuálně rozhodla nechat nafotit pro slavný módní magazín Vogue, ve kterém pózuje na čtyřech fotografiích. 

„Miluji tyto záběry a jejich fotografování se mi skutečně líbilo. Oblečte si, co chcete, a kdykoli chcete. Na vše ostatní se vys*rte,“ vzkázala devatenáctiletá hvězda svým fanouškům.

Domů
Sdílet
Diskuse