Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je sponzorovaný obsah společnosti adidas.
7. května 2021 14:30
Čas čtení 1:42
Sponzorovaný obsah

Beyoncé, NINJA, Paul Pogba a řada dalších osobností tě v nové kampani adidas inspirují, abys proměnil své sny ve skutečnost

Beyoncé, NINJA, Paul Pogba a řada dalších osobností tě v nové kampani adidas inspirují, abys proměnil své sny ve skutečnost
Zdroj: Adidas
SPORT
Uložit Uložené

adidas přichází s globální kampaní, v níž prostřednictvím příběhů světoznámých osobností dokazuje, že nic není nemožné.

Určitě jsi už i ty v životě někdy čelil těžkým výzvám, které nebylo snadné zdolat. Stres z potenciálního neúspěchu, tvrdé přípravy či bezmocnost při realizaci svého snu. To jsou běžné součásti života v kterémkoliv věku, ke kterým se však musíš stavět s otevřenou myslí a naopak hledat příležitosti tam, kde je jiní nevidí. Jen tak se totiž dokážeš prosadit a být úspěšným.

K takové životní filozofii tě chce motivovat i značka adidas a řada světoznámých osobností, které ti v nové globální kampani poví, jaká byla jejich cesta na výsluní, a že nebyla vždy jednoduchá.

Série dvaceti filmů nese společný název Impossible Is Nothing a v každém z nich ti osobnosti jako je zpěvačka Beyoncé, fotbalisté Paul Pogba či Mo Salah, ale i známý gamer NINJA či například basketbalista Damian Lillard a kapitán jihoafrického rugby týmu Siya Kolisi odvypráví svůj životní příběh.

Prostřednictvím autentických výpovědí uvidíš filmy v dokumentárním stylu se svými oblíbenými hvězdami s řadou domácích archivních záběrů a svědectví blízkých přátel či kolegů, kteří na osobnosti prozradily řadu zajímavosti z jejich života. Díky tomu se budeš moci i ty ztotožnit s jejich myšlením a pochopit, že právě optimismus a víra v možnosti, které se na první pohled zdají jako nesplnitelné, je všechny dovedla tam, kde jsou dnes. 

Tyto krátké filmy tě tak budou inspirovat k tomu, aby sis uvědomil, že i ty největší hvězdy měly v dětství často podobnou startovní čáru jako ty, a že se mnohdy stačí pouze chopit svých příležitostí a přeměnit sny v realitu. Například Beyoncé ve svém videu vzpomíná, jak při rozvíjení své záliby ve zpěvu hledala pouze samé příležitosti, jak na sobě zapracovat a vypracovat se v inspirativní ikonu, jakou dnes bezpochyby je.

Gamer NINJA ve svém videu zase vzpomíná na časy, kdy nahrál svůj první vlog a nikdo mu nevěnoval extra pozornost. I přesto, že si ostatní mysleli, že je jen dalším obyčejným děckem z Chicaga, on viděl svět jinak – plný příležitostí. Díky úsilí změnil pohled na gaming pro statisíce lidí po celém světě a povýšil vnímání hraní videoher na profesionální kariéru, kterou se dá živit a inspirovat miliony dalších lidí.

V nové kampani dnes můžeš vidět i stovky dalších známých tváří z celého světa, které sdílejí pozitivní myšlenku a mluví o svých naplněných příležitostech na sociálních sítích. Mezi ně patří například i basketbalista a hráč NBA Tomáš Satoranský, fotbalistka Barbora Votíková či youtuber Karel „Kovy“ Kovář.

 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Barbora Votíková (@bara_vot)

 
Pro značku adidas přitom znamená mantra Impossible is Nothing (Nic není nemožné) způsob, jak vidět svět plný příležitostí tam, kde ostatní vidí pouze nemožné.
Domů
Sdílet
Diskuse