Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
5. května 2021 8:46
Čas čtení 0:35
Jakub Paulík

Billie Eilish zveřejnila další fotografie ze série pro Vogue

Billie Eilish zveřejnila další fotografie ze série pro Vogue
Zdroj: Scott Dudelson/Getty Images
MÓDA BILLIE EILISH
Uložit Uložené

Záběry zpěvačky měly na internetu obrovskou odezvu.

V neděli večer přidala devatenáctiletá zpěvačka Billie Eilish na svůj instagramový účet fotografie od módního magazínu Vogue. Ty se ihned staly obrovským hitem internetu a na sociálních sítích je sdílely statisíce lidí včetně řady celebrit, přičemž její záběry dosáhly například na IG desítek milionů lajků. Před několika hodinami k této sérii přidala další čtyři snímky.

Billie Eilish není na podobné módní fotografování s odhalením části těla zvyklá, ale práce na fotoseriálu pro Vogue se jí podle vlastních slov velmi zamlouvala. „Miluji tyto záběry a toto fotografování se mi skutečně líbilo. Dělejte si, co chcete a kdykoliv chcete. Na vše ostatní se vykašlete,“ napsala o víkendu na sociální síť.

Doporučeno
Billie Eilish odpovídá na kritiku, že má tělo „matky-třicátnice, co má ráda víno“. V klipu jí hranolky a donut Billie Eilish odpovídá na kritiku, že má tělo „matky-třicátnice, co má ráda víno“. V klipu jí hranolky a donut 13. listopadu 2020 12:32
Domů
Sdílet
Diskuse