Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2021 8:17
Čas čtení 0:29
Dominik Vetrák

Solos je unikátní seriál od Amazonu s úžasnými herci. Jeho 7 příběhů se v nás pokusí vyvolat silné emoce

Solos je unikátní seriál od Amazonu s úžasnými herci. Jeho 7 příběhů se v nás pokusí vyvolat silné emoce
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Solos se na Amazonu objeví již za pár dní. 7 epizod se pokusí stimulovat silné lidské emoce v dojemných příbězích.

Amazon konečně ukázal první záběry ze svého očekávaného antologického seriálu Solos. Jelikož je antologický, všech jeho 7 epizod bude pracovat se samostatnými příběhy, herci a postavami. Nebudou na sebe nijak navazovat. Tedy až na téma.

Doporučeno
Like House jsme probrali se specialistou na sociální sítě. Toto nám řekl Like House jsme probrali se specialistou na sociální sítě. Toto nám řekl 11. května 2021 17:00

Děj se zaměří na sedm lidí, kteří jsou propojeni společnými zážitky. Dočkáme se cestování časem, umělé inteligence, smart domů a podobných sci-fi nápadů. Amazon v popisu uvádí, že Solos je o tom, co znamená být člověkem. Trailer zaujme strhujícím vizuálem a zejména množstvím talentovaných herců, kteří v seriálu vystoupí. Rozhodně půjde o emotivní a dojemné příběhy.

V seriálu uvidíme herce jako Morgan Freeman, Helen Mirren, Anne Hathaway, Uzo Aduba, Constance Wu, Nicole Behar, Dan Stevens a Anthony Mackie. Všech 7 epizod seriálu Solos bude na Amazonu dostupných 21. května.

Domů
Sdílet
Diskuse