Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2021 9:44
Čas čtení 0:37
Jakub Paulík

Show Ellen DeGeneres končí. Moderátorka vysvětlila, proč už v pokračování nevidí smysl

Show Ellen DeGeneres končí. Moderátorka vysvětlila, proč už v pokračování nevidí smysl
Zdroj: Brooks Kraft/Getty Images
FILMY A SERIÁLY ELLEN DEGENERES
Uložit Uložené

Devatenáctá sezóna by měla být poslední.

Slavná americká komička a moderátorka Ellen DeGeneres končí se svou show, která se vysílala od roku 2003. Poslední část je plánována na začátek roku 2022. S informací přišel The Hollywood Reporter, který ji vyzpovídal v rozhovoru.

The Ellen DeGeneres Show pro moderátorku podle vlastních slov už nepředstavuje výzvu a kreativně se chce posunout dál. Tvrdí, že jde o její vlastní rozhodnutí. Fanoušci se mohou těšit na závěrečnou 19. sezónu, která se začne vysílat v září tohoto roku.

Doporučeno
Tvůrce vizuálních efektů Vlado Valovič prozrazuje, jak dělají počítačové efekty pro Harryho Pottera, Piráty z Karibiku a Aquamana Tvůrce vizuálních efektů Vlado Valovič prozrazuje, jak dělají počítačové efekty pro Harryho Pottera, Piráty z Karibiku a Aquamana 11. května 2021 9:30

BuzzFeed News však podotýkají, že tato informace přichází poté, co napsali o řadě obvinění z řad zaměstnanců. Ti si stěžovali na údajné sexuální zneužívání, zastrašování či rasismus. 

Podle obvinění některých zaměstnanců byla Ellen DeGeneres ke svým kolegům na pracovišti velmi nepříjemná a někdy se k ní nemohli ani přiblížit. Všechna tato obvinění jsou v jasném kontrastu s populární show, která se snažila působit přátelským a humorným dojmem. Ellen DeGeneres se později za všechny případné křivdy omluvila a přislíbila, že už se nebudou opakovat.

Doporučeno
Hororová Očista pokračuje. V krvavém traileru drogový kartel masakruje nevinné občany Hororová Očista pokračuje. V krvavém traileru drogový kartel masakruje nevinné občany 13. května 2021 7:49
Domů
Sdílet
Diskuse