Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
25. dubna 2024 15:49
Čas čtení 1:03
Veronika Ábelová

Billie Eilish miluje masturbování před zrcadlem. Je to hot, říká zpěvačka

Billie Eilish miluje masturbování před zrcadlem. Je to hot, říká zpěvačka
Zdroj: Getty Images
HUDBA BILLIE EILISH
Uložit Uložené

Známá zpěvačka, držitelka Oscarů a Grammy Billie Eilish se objevila na obálce magazínu Rolling Stones, kterému poskytla i rozhovor. V něm se zmínila o tom, jak jí masturbace pomohla s tělesnými problémy a dysmorfií.

V rozhovoru se rozpovídala o tom, jak jí masturbace zvyšuje sebevědomí. „Asi to bude trochu moc informací, ale ta radost ze sebeuspokojování je obrovskou částí mého života a obrovskou pomocí,“ sdělila. „Lidé by rozhodně měli masturbovat, kámo. Jako někdo, kdo se potýkal s extrémními tělesnými problémy a dysmorfií, si to nemůžu vynachválit,“ dodala slavná zpěvačka.

Doporučeno
Bývalý přítel Taylor Swift reagoval na její nové album. Známým zpěvákem to neotřáslo Bývalý přítel Taylor Swift reagoval na její nové album. Známým zpěvákem to neotřáslo 25. dubna 2024 13:31

Speciálně se v Rolling Stones zmínila o tom, že nejvíce ji baví masturbovat před zrcadlem. Podle Billie je to nejlepší způsob, jak se spojit se svým tělem. „Zčásti proto, že je to hot, ale také mi to dává tak syrové a hluboké spojení se sebou samou, svým tělem a láskou k němu, kterou jsem nikdy nezažila,“ vysvětlila v rozhovoru.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený BILLIE EILISH (@billieeilish)

„Můžete si ztlumit světlo, být ve speciálním oblečení nebo poloze, která je lichotivější. Naučila jsem se, že dívat se sama na sebe, jak cítím potěšení, je extrémní pomocí při sebelásce, přijímání sebe sama a obecně cítění se lépe a pohodlněji,“ popsala 22letá Eilish.

V rozhovoru také zmínila téma ženské sexuality, které jí stále přijde ve společnosti tabuizované. „Moje zkušenost z pohledu ženy je taková zvláštní. Lidem je nepříjemné a divné o tom mluvit, když se ženy cítí pohodlně ve své sexualitě a komunikují o tom. Myslím si, že je to taková věc, na kterou se lidé nepříjemně zatváří, a to by se mělo změnit,“ pověděla Billie.

Populární a oceňovaná zpěvačka už zanedlouho vydává své nové album Hit Me Hard and Soft. V pořadí třetí album bude k poslechu 17. května, stane se tak po třech letech od vydání jejího posledního projektu Happier Than Ever.

Zpět
Sdílet
Diskuse