Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2024 13:31
Čas čtení 1:10
Veronika Ábelová

Bývalý přítel Taylor Swift reagoval na její nové album. Známým zpěvákem to neotřáslo

Bývalý přítel Taylor Swift reagoval na její nové album. Známým zpěvákem to neotřáslo
Zdroj: Instagram / The 1975
HUDBA TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Taylor Swift nedávno vydala své nové album The Tortured Poets Department. Teď se k němu vyjádřil i zpěvák kapely The 1975 a její bývalý přítel Matty Healy, který je údajně předmětem hned několika songů.

Taylor Swift je známá svými songy, ve kterých se odráží především její vztahy, a tak pochopitelně nechybí ani na tomto albu. Jedním z nich by měla být i skladba The Smallest Man Who Ever Lived o frontmanovi kapely The 1975.

Doporučeno
Festival Coachella dostal pokutu 28 tisíc dolarů. Důvodem je vystoupení Lany Del Rey Festival Coachella dostal pokutu 28 tisíc dolarů. Důvodem je vystoupení Lany Del Rey 24. dubna 2024 9:11

Tento týden Mattyho v Los Angeles zastavil paparazzi a zeptal se ho, co říká na diss track od Taylor. I přesto, že neřekl konkrétní song, Matty odpověděl. „Můj diss track? Ach! Moc jsem z něj neslyšel, ale jsem si jistý, že je to dobré,“ reagoval s úsměvem.

Už od vydání alba The Tortured Poets Department fanoušci na sociálních sítích pátrali po tom, o kom by texty mohly být. Většina z nich se domnívá, že se velká část zaměřuje na Mattyho Healyho, se kterým krátce chodila v roce 2023. Její album také ovlivnil šestiletý vztah s hercem Joem Alwynem.

Zpěvák kapely The 1975 ale není jediný, kdo se v textech Taylor vyskytl. Mezi další patří i držitelka Grammy Lucy Dacus z kapely boygenius a fanoušci celkem logicky spekulují o tom, že skladba thanK you aIMee je cílená na Kim Kardashian.

Se svým jedenáctým studiovým albem zatím Taylor Swift sklízí velký úspěch. Britský magazín NME udělil albu sice pouze tři hvězdičky z pěti, na počet přehrání ale budou „trýznění básníci“ jistě kralovat. Na své Eras Tour v Melbourne pak Taylor fanouškům řekla, že album vzniklo z potřeby „se vypsat“.

Doporučeno
Stačí ti mašle kolem čehokoliv a o views na TikToku máš postaráno. Proč budí coquette trend takové emoce? Stačí ti mašle kolem čehokoliv a o views na TikToku máš postaráno. Proč budí coquette trend takové emoce? 12. února 2024 8:00

Po vydání LP má zpěvačka v plánu příští měsíc pokračovat se svou Eras Tour po Evropě. V červnu zavítá do Velké Británie a Irska. Zároveň ji čeká v létě osm koncertů za podpory kapely Paramore na stadionu Wembley v Londýně.

Domů
Sdílet
Diskuse