Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
19. dubna 2024 12:41
Čas čtení 0:38
Ella Petrová

VIDEO: Duo Lennon a McCartney v mladší verzi. Poslechni si společný song synů slavných Beatles

VIDEO: Duo Lennon a McCartney v mladší verzi. Poslechni si společný song synů slavných Beatles
Zdroj: Getty Images/William Vanderson/Fox Photos
HUDBA HUDBA
Uložit Uložené

Duo John Lennon a Paul McCartney je zpět, jen v mladší podobě.

Synové těchto dvou legend, James McCartney a Sean Ono Lennon, se spojili a přišli s písní Primrose Hill. Název odkazuje k vyhlášené čtvrti Londýna, kde žije právě Paul McCartney a řada jiných celebrit.

Doporučeno
VIDEO: Nástupce Gotta? Mladý zpěvák ho připomíná hlasem i vzhledem. Lidé nevěřili, že nejde o playback VIDEO: Nástupce Gotta? Mladý zpěvák ho připomíná hlasem i vzhledem. Lidé nevěřili, že nejde o playback 17. dubna 2024 13:22

James McCartney se k písni detailněji vyjádřil v instagramovém postu: „Primrose Hill je tady! Jsem tak nadšený, že s vámi mohu sdílet svou nejnovější píseň, kterou jsme napsali společně s mým dobrým přítelem Seanem Ono Lennonem. S vydáním tohoto songu mám pocit, že jsme se opravdu rozjeli, a mám radost, že s vámi budu dál sdílet hudbu.“
 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený James McCartney (@jamesmccartneyofficial)


Sám Paul McCartney píseň propagoval na sociálních sítích, vyzval fanoušky, ať si ji poslechnou, a Ono Lennonovi poslal „spoustu lásky“.

 
Synové jdou tak slavným otcům ve šlépějích. Vyrovnat se Beatles, jak James McCartney v jednom z rozvorů přiznal, je zcela jistě prakticky nemožné, přesto není krásné vidět tuto dvojici spolu? Nelze popřít, že to vyvolává nostalgický pocit na jednu z nejlepších kapel všech dob.

Domů
Sdílet
Diskuse