Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. května 2021 6:20
Čas čtení 0:50
Tímea Krauszová

Voskové figuríny prince Harryho a Meghan přesunuli mezi celebrity, prý to odráží jejich odchod z královské rodiny

Voskové figuríny prince Harryho a Meghan přesunuli mezi celebrity, prý to odráží jejich odchod z královské rodiny
Zdroj: Getty Images/Chris Jackson
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Muzeum Madame Tussauds v Londýně přeneslo figuríny z královské místnosti jinam.

V muzeu Madame Tussauds se rozhodli přesunout figuríny prince Harryho a jeho manželky Meghan Markle do nové zóny s názvem Awards Party, informuje CNN. Své rozhodnutí odůvodnili tím, že toto umístění odráží odchod páru z Frogmoru do Hollywoodu. Změna přichází více než rok poté, co světu oznámili, že se vzdají své role vysoce postavených členů královské rodiny a budou pracovat, aby se stali finančně nezávislými.

Doporučeno
Princ Harry s Meghan nahněvali Brity. Na princovu manželku má negativní názor 58 procent lidí Princ Harry s Meghan nahněvali Brity. Na princovu manželku má negativní názor 58 procent lidí 14. března 2021 7:38

Hollywoodské hvězdy s modrou krví

Poté, co se Harry a Meghan vzdali královských privilegií a povinností a přestěhovali se do USA, nastal ve známém muzeu voskových figurín čas na změnu. Nejdříve jejich figuríny v lednu 2020 odsunuli dál od královny, nyní je přesunuli na úplně jiné místo s názvem Awards Party. V té se nacházejí figuríny celebrit jako Priyanka Chopra Jonas, Brad Pitt, Dwayne Johnson nebo Nicole Kidman.

Meghan Markle
Zdroj: Getty Images/ Chris Jackson

Podle slov manažera muzea je přesunuli k jejich „hollywoodským kamarádům“, což odráží jejich nový společenský status. Přidali se sice k špičkové smetánce, ale zároveň jsou zcela odříznuti od královských příbuzných.

Harry a Meghan podepsali několik smluv s firmami, jako jsou Netflix či Apple. Přijali pozvání do relace Oprah Winfrey, Harry se objevil jako host ve známém podcastu Armchair Expert a obecně se svými aktivitami opravdu více podobají známým celebritám. Je proto přirozené, že už ani jejich podobizny nejsou součástí windsorské dynastie.

Domů
Sdílet
Diskuse