Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. května 2021 14:30
Čas čtení 5:53
Vojtěch Vanda

Chci vypadat jako postavička z anime, tvrdí Whtevr. Nenazval bych se raperem, baví mě zpívat o blbostech, nejsem depkař

Chci vypadat jako postavička z anime, tvrdí Whtevr. Nenazval bych se raperem, baví mě zpívat o blbostech, nejsem depkař
Zdroj: s povolením Nikolase Havla
HUDBA FRESH RAP
Uložit Uložené

Chtělo by to trochu pohody a cuteness? Nehledej dál a dej si naši novou story s květnovým členem Fresh Rap komunity Whtevrem.

Když pátráš po pravém talentu, někdy musíš jít hlouběji. V květnu jsme si řekli, že by bylo zajímavé oslovit umělce, který zatím neměl možnost udeřit na zrovna probíhající vlnu trendu a získat kupu zhlédnutí. Někoho svého, kdo dělá něco jiného, a je to přirozené. Našli jsme ho. Skoro pozdě, ale přece.

Dnes se něco dozvíš o talentu, který by sám sebe raperem nenazval. Věnuje se žánru hyperpop, je to úspěšný pop punkový zpěvák, a nyní reprezentuje hlavně sám sebe křiklavými barvami, melodickým zpěvem, rapem a láskou k anime. Představujeme Whtevra.

Doporučeno
Psychiatr tehdy řekl, že mám v sobě až moc zla, rapuje NIKØTIN. Proč už není Plastic a jaký má vztah k drogám? Psychiatr tehdy řekl, že mám v sobě až moc zla, rapuje NIKØTIN. Proč už není Plastic a jaký má vztah k drogám? 27. dubna 2021 9:30

Pátráš-li dostatečně hluboko v množství domácích up-and-coming umělců, možná jsi už o tváři Fresh Rapu za měsíc květen slyšel. Ne však ve spojení s hip hopem, nýbrž jako člena pop punkové kapely. Nikolas Havel, jak zní Whtevrovo občanské jméno, zpívá tak dobře, že zastává pozici frontmana kapely stifled, se kterou se dostal až na tour do Kanady

Whtevr
Zdroj: s povolením Nikolase Havla

Než ale vzal Nick mikrofon do ruky a začal si plnit sen na pódiích, byl malým klukem z malého města, který neměl moc kamarádů„Vyrostl jsem v České Lípě. Město je to strašný a nemám na něj hezký vzpomínky,“ tvrdí Whtevr. „Každej brání svoje rodný město, ale já ho fakt rád nemám,“ začíná svůj příběh.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 98955 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse