Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. dubna 2021 9:30
Čas čtení 3:59
Vojtěch Vanda

Psychiatr tehdy řekl, že mám v sobě až moc zla, rapuje NIKØTIN. Proč už není Plastic a jaký má vztah k drogám?

Psychiatr tehdy řekl, že mám v sobě až moc zla, rapuje NIKØTIN. Proč už není Plastic a jaký má vztah k drogám?
Zdroj: se svolením Dominika Pokorného
HUDBA FRESH RAP
Uložit Uložené

S mírným zpožděním, ale přece. Dubnový FRESH RAP nás zavál do Plzně.

Jarní svěží vánek, který se s dubnem klidně opírá do listů a rašících květů na stromech, nebude úplně korelovat s raperem, kterého si tento měsíc představíme. Lehce si to opepříme. Nevím, jak tobě, ale mě hudba umělce, který si říká NIKØTIN, evokuje mnohé, v každém případě ale nebudeme v souvislosti s ní mluvit o růžových jednorožcích a duhách.

Když si pustíš jeho tvorbu, a jsi seznámený s českým rapem, který vychází v posledních pěti letech, bude se ti NIKØTINova tvorba zdát povědomá. A zdání tě klamat nebude; toto alterego je vlastně „uvolněnější“ já bláznivého Plastica, který je momentálně na odpočinku. Obě postavy spojuje jeden mladý muž.

Doporučeno
Dva roky jsem měl psycho vztah, tak jsem vypsal bolest do tracků. AMK je nová hvězda, co to dotáhla až do Universal Music Dva roky jsem měl psycho vztah, tak jsem vypsal bolest do tracků. AMK je nová hvězda, co to dotáhla až do Universal Music 11. března 2021 14:31

V běžném světě vystupuje jako Dominik Pokorný, a na to, že mu je teprve 20 let, už 3 roky tvoří, přičemž dal o sobě již několikrát pořádně vědět. A to právě ve spojitosti s Plasticem, pod kterým momentálně nic nevydává. Zajímalo nás, proč to tak je, a co jej vedlo ke změně alterega.

„Když se řekne Plastic, lidem se vybaví týpek, který dělal tracky Dej si to, nebo týpek, který zněl jako Schyzo, což NIKØTIN není,“ upravuje na pravou míru Pokorný. „NIKØTIN není tolik emo a agresivní, má věci těžce v p*či a je nad věcí,“ dodal s tím, že Plastic „bude odpočívat do chvíle než se vrátí s něčím, co udělá bordel“.

Je pravda, že do zrodu NIKØTINa Plastic pěkně řádil. „To bylo tak, že jsem nahrál první sr*čku, kterou jsem poslal kámošce, no a ta sv*ně to sdílela... Tenkrát jsem dostal bídu úplně od všech až na jednoho člověka, kterýmu jsem do teď vděčnej za jeho support,“ popisuje raper své trpké začátky. „Tenkrát jsem řekl, že všichni do jednoho budou chtít ještě po mně free vstup na mojí show,“ zařekl se. A jak řekl, tak se opravdu i stalo.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 97513 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse