Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2021 19:20
Čas čtení 6:01
Adam Novosad

Byla to legalizovaná bankovní loupež, směje se Floyd Mayweather se 100 miliony dolarů za souboj s Loganem Paulem

SPORT
Uložit Uložené

Souboj Floyda Mayweathera a Logana Paula skončil pro mnohé fanoušky zklamáním, protože neviděli knockout, ale oba bojovníci byli spokojeni. Po finanční stránce si parádně přilepšili.

Souboj, který neměl vítěze ani poraženého, protože je ani mít nemohl. Celý svět netrpělivě očekával, jak dopadne zápas legendárního boxera Floyda Mayweathera a youtubera Logana Paula, kteří se proti sobě postavili na stadionu Hard Rock Stadium v americkém Miami na Floridě.

Stadion se poprvé otevřel s téměř plnou kapacitou právě pro boxerský souboj, a tak šly lístky na dračku. Stejně tak však i možnost zaplatit si sledování zápasu přes internet, které pro obyvatele Spojených států amerických stálo až 50 dolarů.

Ani vysoké ceny tisíce fanoušků neodradily od toho, aby si nedělní večer zpříjemnili zápasem, od něhož každý očekával knockout Logana Paula.

Doporučeno
Zápas Floyda Mayweathera s Loganem Paulem skončil bez KO. YouTuber vydržel osm náročných kol Zápas Floyda Mayweathera s Loganem Paulem skončil bez KO. YouTuber vydržel osm náročných kol 7. června 2021 8:16

KO však nepřišlo, i když v některých chvílích youtuber sotva stál na nohou. Smlouva hovořila jasnou řečí, žádný oficiální vítěz, žádný oficiální poražený a ani rozhodčí, kteří by boxerům udělovali body za jednotlivá kola.

Velká část diváků proto odcházela ze stadionu či od televizních obrazovek nespokojená, protože se dívali na 24 minut plných projevu, který jakoby byl předem dohodnutý.

Logan Paul, Floyd Mayweather
Zdroj: Instagram/Logan Paul

Jake Paul se okamžitě vysmál Conoru McGregorovi

Bratr bojujícího youtubera Jake Paul samozřejmě nemohl chybět přímo na stadionu. Jake si s Floydem skočili do vlasů už pár týdnů před utkáním, kdy youtuber legendárnímu boxerovi ukradl kšiltovku přímo z hlavy.

Tehdy krádež kšiltovky vyvolala šarvátku, která skončila modřinami, ale Floyd oba bratry varoval, že pokud se o takový čin pokusí znovu, postará se o to, aby z nemocnice odcházeli s fixačním krčním límcem.

Jake Paul si z výhružek těžkou hlavu nedělal, protože během zápasu vesele tweetoval o tom, jak Logan Paul v souboji s Mayweather dominuje. Krátce před začátkem předposledního sedmého kola napsal, že Logan zatím vyhrál ve čtyřech, zatímco Floyd podle něj zvítězil jen ve dvou.

„Tam máš svou kariéru, je to 50 : 1, můj bratr právě porazil Floyda Mayweathera,“ napsal na Twitter hned po skončení zápasu, ale v komentářích se s velkým pochopením nesetkal.

Jake Paul mezitím stihl zareagovat na boxera Canela Alvareze, který jako reakci na zápas použil jen gesto hlavy v dlani. „Snědl bych tě zaživa,“ vzkázal mu youtuber se slovy, že Alvarez prý neumí prodat dostatek PPV přístupů, a tak by byl rád za jakoukoliv publicitu. Ba co víc, Jake Paul se rovnou vysmál Conoru McGregorovi, který se před ním prý skrývá.

Legalizovaná bankovní loupež

„Celý tento zápas byl jen o penězích.“

„Sledoval jsem zápas přes ilegální stream, ale i tak chci své peníze zpět.“

„Proč jsem utratil tolik peněz za 24 minutové objímání se dvou mužů?“

I takto zněly komentáře nespokojených fanoušků na sociálních sítích, které naštvalo, že souboj neměl takové rozuzlení, jaké očekávali.

Mayweather však předem avizoval, že jediný důvod na světě, kvůli kterému se na zápas nechal přemluvit, byly peníze. „Věřím v inteligentní práci, ne namáhavou práci. Pokud je něco tak jednoduché jako toto, legalizovaná loupež banky, musím to udělat,“ vysvětloval ve videu na Twitteru Mayweather, aby odpovídal na otázku, proč se nechal na boxerský zápas namluvit.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 99324 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse