Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je sponzorovaný obsah společnosti Samsung.
29. června 2021 14:31
Čas čtení 3:00
Sponzorovaný obsah

Vybíráš si nový mobil? Toto je pět důvodů, proč bys měl sáhnout po Samsungu

Vybíráš si nový mobil? Toto je pět důvodů, proč bys měl sáhnout po Samsungu
Zdroj: Samsung
TECH
Uložit Uložené

Pokud patříš mezi uživatele smartphonů s operačním systémem Android, tomuto výrobci by ses rozhodně neměl vyhnout.

Telefonů na trhu je dnes jako ryb v moři. Výrobci na nás každou chvíli chrlí nekonečná kvanta smartphonů, které se pyšní různými funkcemi a snaží se tě zaujmout. Z tohoto počtu je však stále obtížnější si vybrat, natož se v nich vyznat. 

Pokud patříš mezi fanoušky operačního systému Android, pak by neměl na tvém shortlistu chybět telefon značky Samsung. Jde totiž o první volbu mezi uživateli, kteří se rozhodnou pro smartphone s operačním systémem Android. Proč? To ti prozradíme v našich pěti argumentech, které jsme připravili ve spolupráci s tímto korejským výrobcem mobilních telefonů a elektroniky.

Trendový design, se kterým se snadno odlišíš

Dnes jsou mnohé vlajkové lodě prošpikované technologickými vychytávkami a řešeními, která často ani nevyužiješ. Právě proto se mnozí z nás dívají spíše po designu. Pokud se i ty snažíš vybrat si takový telefon, který sedne tvému stylu a bude vyjadřovat tvou osobnost, pak je řada Samsung Galaxy S21 tím pravým kandidátem.

Galaxy S21
Zdroj: Samsung

výrazně oddělenou trojici zadních fotoaparátů s povrchovou úpravou z pravého kovu, což nejenže přispívá k jedinečnosti designu, ale také zdůrazňuje luxusní matný povrch telefonu. Vybrat si zároveň můžeš až ze čtyř barev, díky čemuž perfektně vyjádříš svou oblibu černé či jiných barev a vhodně tak doplníš svůj outfit.

Šikovná výbava, kterou využiješ každý den

Je super mít smartphone, který je nabitý kdejakými funkcemi, ale ještě lepší je mít telefon, ve kterém se reálně dají tyto funkce využívat na denní bázi a usnadní ti život. V Samsungu Galaxy S21 určitě oceníš fotoaparát s velkým snímačem a 108 Mpix rozlišením, díky čemuž zhotovíš úžasně čisté a super kvalitní fotografie, a to nejen během dne, ale i v noci. Své chvíle s kamarády, které zažíváte v rámci nočního života, už tedy nemusíš skrývat jen v galerii, ale klidně se jimi pochlub na Instagramu. Garantujeme ti, že ostatní se tě budou ptát, číms to fotil.

Samsung, mobil, smartfón, Galaxy S21 Ultra 5G
Zdroj: Samsung

Vhod ti může přijít i funkce Space Zoom, která ti prostřednictvím hybridního optického zoomu a vylepšené funkce Super Resolution Zoom nabízí možnost přiblížit si focený obraz až 30 resp. 100násobně. Plus k tomu všemu počítej s ještě lepší digitální stabilizací obrazu, díky čemuž budou i ty přizoomované fotky vypadat mnohem ostřejší.

V neposlední řadě pro ty, kteří se neumí odtrhnout od tvorby digitálního obsahu, je v nabídce možnost nahrávat video v 8K s 30 fps (snímků za sekundu) s již zmíněnou optickou stabilizací, díky níž tvá videa posuneš na novou úroveň kvality.

Jeden účet, který ovládá celý ekosystém

Samsung se věnuje nejen smartphonům, ale i smart televizím, ledničkám atd. Disponuješ-li ekosystémem od stejného výrobce, můžeš využít jeden účet a mít tak přehled o všech zařízeních. Samsung Account je tedy jakousi vstupní branou k celému ekosystému aplikací a služeb společnosti Samsung.
Samsung, Galaxy S21
Zdroj: Samsung

Je to účet, který nejen propojuje všechny používané aplikace v tvém zařízení, ale zároveň přináší i mnoho dalších výhod, jako například ovládání televize z mobilu, přístup k datům Samsung Health, můžeš se biometricky autorizovat, rychle zálohovat data, volat zákaznickou podporu či jednoduše se přihlásit do Samsung e-shopu.

Prostřednictvím svého účtu Samsung tak můžeš využívat různé druhy služeb, aniž by ses musel registrovat do každé zvlášť, což ti šetří čas i námahu.

Kromě toho je tu i aplikace Samsung Members, která ti pomůže vytěžit z tvého mobilu maximum. Na tomto místě najdeš exkluzivní obsah i nepřetržitou podporu. Najdeš tu speciální nabídky, ale také informace a know-how od expertů, kteří ti pomohou udržet mobil v nejlepším provozu.

Lehkou diagnostikou můžeš zjistit aktuální stav svého mobilu a v případě dotazů se můžeš obrátit na rozsáhlou databázi otázek a řešení či se přímo spojit s jedním z odborníků, který ti pomůže vyřešit tvůj problém.

Nebudeš otrokem nabíječky

Hltání online obsahu, zejména v rozrůstající se 5G síti, dokáže vyšťavit i tu největší baterku za relativně krátký čas. Pokud patříš mezi ty, kteří mobil nepustí z ruky, určitě tě potěší možnost superrychlého nabíjení, díky čemuž se stačí připojit na 10–15 minut na podporovanou rychlonabíječku a získáš další desítky procent z celkové kapacity. Rychlonabíjení je přitom podporováno až do 45 W. 

Kromě toho Samsung vybavil řadu Galaxy S21 i velkou a inteligentní baterií (až do 5 000 mAh), která využívá umělou inteligenci, aby se naučila optimalizovat spotřebu energie podle tvého stylu používání aplikací.

Galaxy S21 Ultra
Zdroj: Samsung

Můžeš ho mít s atraktivní slevou

Co si budeme lhát, cena je vždy podstatná. I když se ti může telefon jakkoli líbit a splňovat tvé požadavky, jestliže na něj nemáš, jednoduše si ho nekoupíš. Právě proto máš možnost získat telefon na splátky bez navýšení.
Samsung, Galaxy S21
Zdroj: Samsung
Svůj nový telefon si přitom můžeš objednat pohodlně z obrazovky svého počítače či ze současného smartphonu prostřednictvím oficiálního Samsung e-shopu, přičemž kurýr ti ho doveze až přímo domů.
Zpět
Sdílet
Diskuse