Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2021 6:29
Čas čtení 1:10
Martin Mičuda

AMG vylepšilo čtyřdveřové GT. Zprvu nabídne šestiválce, čeká se ale na bestii o více než 800 koních

AMG vylepšilo čtyřdveřové GT. Zprvu nabídne šestiválce, čeká se ale na bestii o více než 800 koních
Zdroj: Daimler
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY MERCEDES-BENZ
Uložit Uložené

Paleta motorických verzí se po decentní modernizaci zatím zúžila pouze na dvě šestiválcové verze.

Možná se to nezdá, ale Mercedes-AMG své čtyřdveřové (ve skutečnosti pětidveřové) GT představilo již v roce 2018. Po přibližně třech letech na trhu tak přichází na řadu menší inovace, která je zaměřená na detaily a chystaný příchod extrémní verze. Na pohled se toho mnoho nemění – přibyly nové odstíny karoserie, designy 21" disků či možnost zvolit agresivnější nárazníky i pro šestiválcové verze.

Doporučeno
Nové AMG s výkonem 639 koní nám vyrazilo dech. Toto je nejextrémnější čtyřmístné auto na trhu Nové AMG s výkonem 639 koní nám vyrazilo dech. Toto je nejextrémnější čtyřmístné auto na trhu 5. května 2019 19:46

V kokpitu má GT 4-Door Coupé nový sportovní volant AMG Performance, na kterém nechybí dodatečné a také nezvyklé voliče pro nastavení režimů či úpravu stabilizace. Drobnými změnami prošly už i standardně dodávané 12,3" displeje, které se nově pyšní špičkovým MBUX infotainmentem, středová obrazovka je přitom dotyková. Stejně jako exteriér, i interiér je možné zabalit do nových barevných konfiguraci.

Domů
Sdílet
Diskuse