Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je sponzorovaný obsah společnosti Nestea.
23. června 2021 11:13
Čas čtení 1:29
Sponzorovaný obsah

Dokážeš toto překonat? Přečti si bláznivé letní příběh mladých Čechů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Léto je nekonečnou studnicí bláznivých příběhů, které určitě nebyly příjemné, ale dnes dokáží pořádně pobavit.

První letní den je za námi což znamená jediné – startují nejoblíbenější tři měsíce roku, během nichž se setkáváme, cestujeme, chodíme na festivaly, trávíme nejvíce času venku, relaxujeme a bavíme se. Léto je zkrátka ten správný čas na to vyrazit ven s kamarády, osvěžit se a užít si život.

priatelia, leto, kamaráti
Zdroj: Unsplash/Helena Lopes

V horkých dnech se můžeš refreshnout osvěžujícími nealko letními nápoji od Nestea. Ledové čaje v různých příchutích jako například černý čaj a citron, čaj s příchutí broskve, zelený čaj s příchutí mixu citrusů, zelený čaj s příchutí jahody & aloe vera či například novinka mango & ananas ti zpříjemní den, ať už se ho rozhodneš trávit jakkoli. Ať už v poklidu nebo například tak, jako někteří naši čtenáři, kteří se s námi podělili o své bláznivé příběhy a historky, které se jim přihodily právě v létě.

nestea, ľadový čaj
Zdroj: Nestea

(Ne)tradiční překvapení v Thajsku

Jak jinak, tato oblíbená dovolenková destinace nikdy nezklame a je nekonečnou studnicí těch nejšílenějších příběhů. Jeden z nich se přihodil i našemu čtenáři, který si na Tinderu psal s místní Thajkou ...

zazitky
Zdroj: Refresher

Další thajský turista už neměl naštěstí zážitek s ladyboyem, al těžko říci, který z těchto zážitků je na misce vah horší.

screen
Zdroj: screen

Když se ze sportovních závodů stane hororová noc

Brazílie sama o sobě nepatří mezi bezpečné země, o čemž se přesvědčil i náš čtenář, který jel do této země reprezentovat sportovní úspěchy Česka. Kromě toho však poznal nejen lokální faunu, ale také kulturu...

zazitky
Zdroj: Refresher

Když se rozhodneš jet na budgetovou dovolenou

Znáš to. Mnoho travel influencerů doporučuje různé vychytávky jak a kdy cestovat, aby tě dovolená v zajímavé zemi stála co nejméně. Někdy se šetřit vyplatí, někdy zase ne. O tom se přesvědčil i další náš čtenář, který cestoval na Mallorcu. Sice za levno, ale v nesprávný čas.

Zazitky
Zdroj: Refresher

Budget-friendly dovolená se nevyplatila ani pětici kamarádů, kteří se rozhodli dát si eurotrip. Ten pro jednoho člena „skončil“ předčasně po úrazu a následném nezapomenutelném zážitku z nemocnice.

zazitky
Zdroj: Refresher

Když ti dovolenou naruší nezvaní hosté

Historky o nedostatečné výbavě v přírodě, ty má každý. Ale ne každý se může pochlubit, že kempoval v sousedství s medvědy grizzly.

Zazitky
Zdroj: Refresher

Podobné drama se odehrálo i v nedalekých slovenských Tatrách, kde příběhy s medvědy může vyprávět i tato parta.

Zazitky
Zdroj: Refresher

Stalo se také tobě něco podobně bláznivého? Poděl se s námi o tvůj příběh a dej nám vědět do komentáře.

Zpět
Sdílet
Diskuse