Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je PR správa společnosti TV Nova.
26. června 2021 16:45
Čas čtení 1:14
Sponzorovaný obsah

Rodina, která přišla o všechno a musela se přestěhovat do zapadlého městečka. Sleduj veleúspěšný seriál Shitt’s Creek na Voyo

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tato netradiční komedie získala řadu ocenění a po úspěších v Kanadě a Americe přichází do Čech.

Přepychový dům, značkové oblečení, šperky, záplava peněz drahé večírky a auta – to všechno je pryč. Zbylo jim pouze malinké městečko Schitt's Creek, které kdysi John, hlava rodiny, koupil jako vtip. Nyní se celá rodina se svými několika málo drobnostmi stěhuje do podřadného motelu ve svém městě, kde se postupně setkává s místními občany, kteří nevěří vlastním očím.

Takto ve zkratce bychom ti popsali kanadský komediální seriál Městečko Shitt's Creek, který ti přináší online streamovací služba Voyo. Jak jsme ti již naznačili výše, děj sleduje příběh zbohatlické rodiny Roseových, která se ocitne ze dne na den na mizině. Rodina je přitom vskutku unikát. Manželé Johnny a Moira a jejich dospělé děti David a Alexis zažívají jeden šok za druhým. Představ si, že jsi prožil celý život v přepychu, vše za tebe dělal najatý personál a najednou čelíš reálnému životu. Jak to asi dopadne?

Shitt's Creek
Zdroj: Voyo.cz

Tato komedie, která se na obrazovky dostala v roce 2015 a doma v Kanadě okamžitě sklidila obrovský úspěch, patří mezi nejpopulárnější seriály. Jejím autorem jsou otec a syn Dan a Eugene Levy (Prci, prci, prcičky), přičemž si oba v seriálu rovnou střihli hlavní mužské role. Rodinný byznys doplňuje herečka Sarah Levy, která ztvárňuje Místní servírku Twylu. V seriálu hraje hlavní roli i Catherine O’Hara (Sám Doma 1 & 2) či Annie Murphy (Kráska a zvíře). I když postavy působí na první pohled jako povrchní karikatury, čím déle s nimi jste, tím více si uvědomíte, že opak je pravdou. Během šesti sérií tedy poznáš městečko i jeho nechtěné obyvatele a rozhodně to budete stát za to.

Shitt's creek
Zdroj: Voyo.cz

O tom, že jde o kvalitní seriál, svědčí, že tento kanadský komediální seriál získal na 72. ročníku cen Emmy devět zlatých sošek, včetně té za nejlepší seriál. Za sitcom o zkrachovalé zámožné rodině nucené se přestěhovat do zapadlého městečka Schitt's Creek dostali cenu i jeho tvůrci otec a syn Eugene a Daniel Levyovi za hlavní a vedlejší mužskou roli.

Domů
Sdílet
Diskuse