Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. června 2021 19:30
Čas čtení 1:58
Dominik Vetrák

Loki je bisexuál už i v Marvel Cinematic Universe. Ukradl a použil v poslední epizodě Time Stone a kdo je Lady Loki?

Loki je bisexuál už i v Marvel Cinematic Universe. Ukradl a použil v poslední epizodě Time Stone a kdo je Lady Loki?
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Přinášíme ti naše postřehy z nejnovější epizody Lokiho.

Máme za sebou 3. část Lokiho, a tak už je určitě bezpečné hovořit o jeho ženské verzi. Je však nerada, když ji někdo volá Loki. Preferuje jméno Sylvie. Možná sis všiml, že její jediná magická schopnost (alespoň z těch, které ukázala) tkví v očarování lidí (enchantment).

Hrdinka Enchantress se stejnými schopnostmi z marvelovských komiksů se ve skutečnosti jmenuje Sylvie. Ale myslíme si, že jde spíše o náhodu a Marvel nepředstaví novou postavu tak okatě. Je tedy Sylvie skutečným Lokim z jiné dimenze nebo jde o zcela jinou postavu?

Doporučeno
Svět Marvelu: seriál Falcon and the Winter Soldier prozrazuje nová tajemství o světě Marvelu a pravdu o Captainu Americovi Svět Marvelu: seriál Falcon and the Winter Soldier prozrazuje nová tajemství o světě Marvelu a pravdu o Captainu Americovi 27. března 2021 15:26


Těžko říct. Ze seriálu máme zatím dojem, že jak mužský Loki, tak ženský Loki může hrát na toho druhého (a tím i na diváka) nějakou psychologickou hru. Nebo je jeden či druhý rovnou očarovaný. Nebo všechno, co vidíme na obrazovce, se děje i ve skutečnosti a v tomto případě není všechno záhadná iluze a lež na diváka. Do konce seriálu nám zbývají už jen 3 části, takže nám tvůrci již brzy vysvětlí a odhalí všechny zvraty a překvapení.

Co se zvratů a překvapení týká, ve třetí epizodě zastavil mužský Loki padající budovu a vrátil ji na místo, kde byla předtím, než začala padat. Nic takového však Loki se svými schopnostmi nedokáže. Nabízí se tak otázka, zda Loki nepoužil něco jiného, například Time Stone, který dokáže vracet čas a objekty s ním související zpět.

Loki
Zdroj: Disney+

Time Stone mohl ukrást z jednoho ze šuplíků v kancelářích TVA, kde byly kameny bezmocné a bezcenné. Je však možné, že jakmile se dostanou do skutečného světa mimo dimenzi TVA, jejich schopnosti se jim vrátí. V tom případě by však skutečně nebylo bezpečné, aby se jen tak povalovaly po celé TVA, protože by to někdo mohl zneužít.

Domů
Sdílet
Diskuse