Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pondělí 22. 3. 2021
17:15
Kultura přestala existovat, napsal houslista Šporcl Babišovi. Na Twitteru se pak strhla další přestřelka mezi politiky.Kultura přestala existovat, napsal houslista Šporcl Babišovi. Na Twitteru se pak strhla další přestřelka mezi politiky.
15:22
Tvoje tvář má známý hlas se vrací na obrazovky. První díl vyhrál Albert Černý v roli jihokorejského rapera PSY.Tvoje tvář má známý hlas se vrací na obrazovky. První díl vyhrál Albert Černý v roli jihokorejského rapera PSY.
14:00
Jasminu Alagič znechutil vlastní manžel Rytmus i komička Simona: „Drahý Paťko, svou reakcí jsi za ní skočil na dno.“Jasminu Alagič znechutil vlastní manžel Rytmus i komička Simona:„Drahý Paťko, svou reakcí jsi za ní skočil na dno.“
13:18
Zoologickým zahradám dochází peníze. „V krajním případě budeme muset začít utrácet zvířata,“ říká šéf ZOO Dvůr Králové.Zoologickým zahradám dochází peníze.V krajním případě budeme muset začít utrácet zvířata,“ říká šéf ZOO Dvůr Králové.
12:40
Sníh vystřídá jarní počasí. Teploty během týdne vyšplhají až na 19 stupňů.Sníh vystřídá jarní počasí. Teploty během týdne vyšplhají až na 19 stupňů.
11:39
Majk Spirit obhajuje dovolenou na Zanzibaru: „Možná přijde covid-22 nebo ebola-24, tak jsme si řekli, že už cestu neodložíme.“Majk Spirit obhajuje dovolenou na Zanzibaru:„Možná přijde covid-22 nebo ebola-24, tak jsme si řekli, že už cestu neodložíme.“
10:28
Minuta ticha za oběti koronaviru. Dnes ve 12:00 Česko umlkne a rozezní se zvony.Minuta ticha za oběti koronaviru. Dnes ve 12:00 Česko umlkne a rozezní se zvony.
10:05
Pieta za oběti koronaviru: Dlažbu Staroměstského náměstí pokrylo 25 tisíc křížů.Pieta za oběti koronaviru: Dlažbu Staroměstského náměstí pokrylo 25 tisíc křížů.
9:37
Toto je první veganská nemocnice na světě. Vedení věří, že je nejvyšší čas zabývat se příčinou nemocí, nejen léčit příznaky.Toto je první veganská nemocnice na světě. Vedení věří, že je nejvyšší čas zabývat se příčinou nemocí, nejen léčit příznaky.
8:58
Google musel kvůli novým pravidlům Apple ukázat vše, co o tobě ví. Sleduje platby, polohu, historii i tvé kontakty.Google musel kvůli novým pravidlům Apple ukázat vše, co o tobě ví. Sleduje platby, polohu, historii i tvé kontakty.
Neděle 21. 3. 2021