Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2021 17:53
Čas čtení 0:45
Tereza Šnajdrová

Policie v otevřeném baru v Českých Budějovicích našla 30 hostů. Vzduchem létaly židle i nadávky

Policie v otevřeném baru v Českých Budějovicích našla 30 hostů. Vzduchem létaly židle i nadávky
Zdroj: Policie ČR
NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Někteří účastníci prý slavili narozeniny, jiní si „nic nepamatují.“

Uplynulý víkend jako by se s nelegálními oslavami roztrhl pytel. Českobudějovičtí strážníci v pátek večer zasahovali v baru, kde po deváté hodině večerní třicítka hostů oslavovala narozeniny. Jakmile hlídka vkročila do podniku, zasypaly ji hrubé urážky a došlo i na útok letící židlí, informuje Týdeník Policie.

Doporučeno
VIDEO: Na zakázané party v Praze šňupali kokain a ve stories označili policii. Ta do baru přijela a večírek ukončila VIDEO: Na zakázané party v Praze šňupali kokain a ve stories označili policii. Ta do baru přijela a večírek ukončila 20. března 2021 15:13

 „V pátek 19. března krátce po deváté hodině vyjížděly hlídky městské policie na oznámení o rušné zábavě uvnitř jednoho z barů v ulici U Černé věže. Strážníci při příchodu uslyšeli za zavřenými dveřmi hlasitou hudbu i množství hlasů. Když se chystali otevřít dveře provozovny, vyšel z nich muž, který hodil strážníkům do cesty židli a přidal i několik hrubých urážek na jejich adresu,“ uvedla tisková mluvčí policie Věra Školková.

Domů
Sdílet
Diskuse