Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2021 12:40
Čas čtení 1:02
Tereza Šnajdrová

Sníh vystřídá jarní počasí. Teploty během týdne vyšplhají až na 19 stupňů.

Sníh vystřídá jarní počasí. Teploty během týdne vyšplhají až na 19 stupňů.
Zdroj: TASR/František Iván
NEWS PŘEDPOVĚĎ POČASÍ
Uložit Uložené

Uplynulý víkend připomínal leden. Na některých místech napadlo až 15 centimetrů sněhu. Teď se ale můžeš těšit na výrazné oteplení.

Ačkoliv v sobotu 20. března přišlo astronomické jaro, víkendové počasí spíše připomínalo lednovou zimu, neboť na některých místech České republiky připadlo až 15 centimetrů sněhu. V tomto týdnu k nám ale konečně začne přicházet pravé jarní počasí a o víkendu se pak podle Meteopressu teploty vyšplhají až na 19 stupňů Celsia.

Doporučeno
Tato opatření se mění od dnešního dne. V lockdownu zůstáváme Tato opatření se mění od dnešního dne. V lockdownu zůstáváme 22. března 2021 11:04

Pondělí

V pondělí bude ještě panovat převážně oblačné počasí s teplotami pohybujícími se od nuly do 7 °C a na některých místech se dokonce mohou vyskytnout sněhové či dešťové přeháňky.

Úterý

Od úterý bude oblačnosti ubývat a obloha bude polojasná. Výjimečně se mohou vyskytnout sněhové přeháňky a nejvyšší denní teploty vyšplhají na 4 až 8 °C, v noci pak klesnou na 1 až -3 °C.

Domů
Sdílet
Diskuse