Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2021 11:35
Čas čtení 0:59
Adam Novosad

Jasminu Alagič znechutil vlastní manžel Rytmus i komička Simona: Drahý Paťko, svou reakcí jsi za ní skočil na dno

Jasminu Alagič znechutil vlastní manžel Rytmus i komička Simona: Drahý Paťko, svou reakcí jsi za ní skočil na dno
Zdroj: TASR/Jakub Kotian
NEWS
Uložit Uložené

Konflikt mezi komičkou a raperem vyvrcholil vyjádřením Rytmusovy manželky Jasminy Alagič.

Z debaty v pořadu Silná zostava na RTVS vznikla nová kauza, která rezonuje ve slovenských médiích. Komička Simona Salátová v televizi kritizovala Dominiku Cibulkovou za dovolenou na Maledivách, což se nelíbilo Rytmusovi. Raper na Instagram napsal, že nechápe, proč by někdo musel ze solidarity zůstávat doma navzdory pandemii.

Doporučeno
Rytmus se pustil do komičky Simony poté, co kritizovala slovenskou tenistku za její výlet do exotiky. Vysmívá se jí i za postavu Rytmus se pustil do komičky Simony poté, co kritizovala slovenskou tenistku za její výlet do exotiky. Vysmívá se jí i za postavu 21. března 2021 20:29

Konflikt mezi Rytmusem a Simonou nyní okomentovala manželka známého rapera Jasmina Alagič Vrbovská. Na Instagram napsala, že si nechce připadat jako třídní učitelka, ale svůj názor řekne. „Milá Simono, svým vystupováním jste v mých očích vykopala průměrné dno, drahý Paťko, svou reakcí jsi za ní do něj vesele skočil a ještě se radoval, že v něm jsi,“ pustila se do komičky i manžela.

Domů
Sdílet
Diskuse