Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. července 2021 10:26
Čas čtení 1:37
Vojtěch Vanda

U českého olympionika byl potvrzen koronavirus. Je izolován na hotelu v Tokiu

U českého olympionika byl potvrzen koronavirus. Je izolován na hotelu v Tokiu
Zdroj: ČTK/Sznapka Petr
SPORT LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2020
Uložit Uložené

Plážový volejbalista Ondřej Perušič měl pozitivní test dvakrát za sebou. Český reprezentant je nyní izolován v hotelu pro bezpříznakové případy v Tokiu.

Po členovi realizačního týmu sportovec. Český tým na olympijských hrách zaregistroval již druhý případ nakažení koronavirem. Posledním pozitivním případem je plážový volejbalista Ondřej Perušič, jehož pozitivní antigenní test potvrdil i PCR test. Sportovec je nyní izolován v hotelu pro bezpříznakové případy. Český tým nyní řeší alternativy, kterými by se dala situace vyřešit.

Doporučeno
Mezi olympioniky se šíří koronavirus. Jeden případ je i v české výpravě Mezi olympioniky se šíří koronavirus. Jeden případ je i v české výpravě 18. července 2021 10:11

Perušičovo nakažení je totiž pro polovinu mužského plážového tandemu problém. První zápas je totiž s Davidem Schweinerem čekal již 26. července, což nyní není možné kvůli karanténě splnit. 

„Je to stále ještě čerstvá informace a vše se vyvíjí velmi rychle. Řešíme všechny detaily včetně sportovního dopadu. A samozřejmě protiepidemická opatření v rámci týmu,“ uvedl šéf výpravy Martin Doktor, který také uvedl, že Perušič byl absolutně bezpříznakový. Ze zdravotního pohledu je volejbalista prý momentálně v pořádku.

Domů
Sdílet
Diskuse