Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. srpna 2021 13:34
Čas čtení 0:57
Richard Balog

Prohlédni si modernou dýchající penthouse s nekonečným výhledem na dominanty Prahy a kalifornskou atmosférou

Prohlédni si modernou dýchající penthouse s nekonečným výhledem na dominanty Prahy a kalifornskou atmosférou
Zdroj: se svolením Perspektiv
KULTURA
Uložit Uložené

Architekti z ateliéru Perspektiv navrhli kompletní vzhled velkometrážního bytu v novém rezidenčním projektu na pravém břehu Vltavy a výsledek tě nadchne!

Český ateliér Perspektiv patří mezi absolutní elitu ve svém oboru a aktuálně nás o tom přesvědčil projektem moderního velkometrážního bytu s nekonečným výhledem na Prahu. Autorský tým architektů ve složení Martin Stára, Martin Pavlíček a Tereza Houdková navrhl penthouse v novém rezidenčním projektu na pravém břehu Vltavy, do kterého se zamiluješ na první pohled.

Nejvyšší podlaží lukrativního bydlení lemují střešní terasy, z nichž mají majitelé dominanty hlavního města jako na dlani. Kompletní návrh interiéru reflektuje kalifornskou estetiku – architekti použili neutrální paletu barev a nechávají vyniknout otevřené vzdušné prostory s dostatkem přirozeného světla. Minimalistický nadčasový vzhled je propojen s přírodními materiály, z nichž je nejvýraznější světlé dřevo.

Domů
Sdílet
Diskuse