Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
2. srpna 2021 7:17
Čas čtení 0:36
Viktor Kniš

Přezdívku mu dal Tupac. Přítele legendárního rapera popravili třemi ranami do hrudi

Přezdívku mu dal Tupac. Přítele legendárního rapera popravili třemi ranami do hrudi
Zdroj: Al Pereira/Michael Ochs/Getty Images
NEWS
Uložit Uložené

Zavraždili rapera s pseudonymem Gonzoe, který byl blízkým přítelem Ice Cuba i zesnulého Tupaca.

Amerického rapera jménem Gonzoe zavraždili v sobotu nedaleko obchodního centra v americkém městě Seattle. Neznámý pachatel, který je momentálně na útěku, ho třikrát postřelil do hrudi. Jako první o tom informoval portál TMZ

O střelci zatím nejsou známy žádné podrobnosti, Postřelenému bývalému raperovi ještě sice stihli kolemjdoucí zavolat sanitku, zdravotníci mu ale už život nezachránili a vykrvácel. 

Přezdívku Gonzoe vymyslel Rolandovi Mooreovi samotný Tupac, se kterým se v době rozmachu rapového žánru v Americe kamarádil. Zesnulý raper byl rodákem z Los Angeles a působil v seskupení Outlawz. Koncem minulého století nahrál několik úspěšných projektů a dočkal se podpory od populárního Ice Cuba. V současnosti už sice nebyl aktivním hudebníkem, přesto ho mnozí respektovali jako pamětníka. 

Po hudebníkovi zůstal nezletilý syn, kterého měl v péči po rozvodu. Na Instagramu se k soudnímu procesu často vyjadřoval a tvrdil, že jde o jeho osobní vítězství. I díky synovi byl podle vlastních slov lepším člověkem.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Gonzoe 👑💸✌🏾#Kausion (@imgonzoe)

Domů
Sdílet
Diskuse