Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. srpna 2021 15:47
Čas čtení 1:14
Vojtěch Vanda

Režisér Lidské stonožky stále nemůže vydat svůj nový, ještě zvrácenější film. Podporu mu vyjádřili fanoušci z celého světa

Režisér Lidské stonožky stále nemůže vydat svůj nový, ještě zvrácenější film. Podporu mu vyjádřili fanoušci z celého světa
Zdroj: Six Entertainment Company
FILMY A SERIÁLY THE ONANIA CLUB
Uložit Uložené

Tom Six, režisér Lidské stonožky, stále nenašel distributora, který by jeho nový kontroverzní film vydal. Nechal proto za sebe promluvit fanoušky, kteří se nového „mistrovského díla“ dožadují.

I k lidem, kteří zrovna nežijí filmem, se doneslo, jak kontroverzní a zároveň unikátní filmy dokáže Tom Six natočit. Sedmačtyřicetiletý nizozemský režisér se proslavil zejména hororovou sérií Lidská stonožka, a již nějakou dobu se snaží dostat mezi fanoušky další snímek The Onania Club.

Narazil však na nechuť distributorů, kteří nechtějí riskovat. Film, jenž pojednává o skupině privilegovaných žen, které sexuálně přitahuje lidské utrpení, masturbují nad lidským neštěstím (například nad událostmi z 11. září), vyhledávají slzy, smrt a bolest, tak nemusí nikdy spatřit světlo světa. Six se proto rozhodl zmobilizovat fanoušky a zkusit distributory přesvědčit.

Doporučeno
Nový film režiséra Lidské stonožky možná nikdy neuvidíme. Je tak nevhodný, že jej odmítají všichni distributoři Nový film režiséra Lidské stonožky možná nikdy neuvidíme. Je tak nevhodný, že jej odmítají všichni distributoři 5. dubna 2021 15:15

Six bojuje s nechutí distributorů již několik let. Přestože režisér tvrdí, že film má pouze ty nejlepší recenze od kritiků z celého světa, nikdo se neodvážil film koupit a distribuovat. Jak jsme tě již informovali, odmítly jej i streamovací společnosti a jediné nabídky, které mu přistály na stole, byly směšně nízké. Podle Sixe jde o důsledek tzv. „politické korektnosti“.

Tom Six se ale stále domnívá, že jeho novým film je uměním, které je momentálně asi moc originální, provokativní a velká výzva pro kohokoli, kdo by jej mohl uvést veřejnosti. Zmínil, že mu bylo řečeno, že se trh změnil, a že jeho film není vhodný pro jejich fanoušky. K tomu uvedl, že Lidské stonožce také nikdo nevěřil a nakonec se z ní stal kult.

 „Je to černočerná satira (The Onania Club, pozn. red.), která pojednává o světě, ve kterém žijeme. Je to o zlých elitách, medicínských experimentech, zneužívání dětí. Je to velmi temný snímek,“ komentuje svůj výtvor Six. „Ale je třeba mít možnost filmem morálku vyzvat,“ dodal.

Doporučeno
Režisér Lidské stonožky tvrdí, že jeho nový film přivedl diváky téměř k orgasmu Režisér Lidské stonožky tvrdí, že jeho nový film přivedl diváky téměř k orgasmu 21. května 2020 18:41

V bezútěšné situaci se tak rozhodl využít sílu fanoušků, kteří si jeho filmy oblíbili, a zaplavit internet hashtagem #ReleaseTheOnaniaClub. Video, které se na YouTube objevilo, je plné natěšených fanoušků, kteří za vydání filmu orodují. Argumentují vším od svobody projevu, přes vlastní potřebu jej vidět, až po recenze již zmíněných kritiků. Zda toto video nějakého distributora přesvědčí, ukáže až čas.

Domů
Sdílet
Diskuse