Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2021 15:15
Čas čtení 1:12
Adam Smeták

Nový film režiséra Lidské stonožky možná nikdy neuvidíme. Je tak nevhodný, že jej odmítají všichni distributoři

Nový film režiséra Lidské stonožky možná nikdy neuvidíme. Je tak nevhodný, že jej odmítají všichni distributoři
Zdroj: Six Entertainment Company
FILMY A SERIÁLY THE ONANIA CLUB
Uložit Uložené

Tom Six již dva roky marně shání distributora, který by byl ochoten koupit práva k jeho filmu a dostat jej mezi diváky. The Onania Club tak možná nikdy neuvidíme.

Když se v roce 2009 dostal do kin první díl Lidské stonožky, šlo o přelomový okamžik. Do širší distribuce se nikdy nedostala tak zvrácená podívaná, která zároveň zaznamenala světový ohlas. Vrchol kontroverze následovaly další dva filmy, které završily trilogii. Posléze bylo otázkou, co nizozemský režisér Tom Six vymyslí jako svůj další projekt a zda se pokusí zajít ještě dále.

Nakonec se mu zřejmě předchozí laťku podařilo překonat. Před dvěma lety dokončil snímek The Onania Club o skupině privilegovaných žen, které sexuálně přitahuje lidské utrpení. Masturbují nad lidským neštěstím, vyhledávají slzy, smrt a bolest. „Nejvíce politicky nekorektní a nelidský horor všech dob,“ jak jej režisér sám nazývá, ale možná nikdy neuvidíme.

Doporučeno
Režisér Lidské stonožky poskytl svůj nový film kritikům. Měl jsem potřebu koupele ve svěcené vodě, napsal jeden z nich Režisér Lidské stonožky poskytl svůj nový film kritikům. Měl jsem potřebu koupele ve svěcené vodě, napsal jeden z nich 28. dubna 2020 17:51
Domů
Sdílet
Diskuse