Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti TV Nova
13. srpna 2021 12:00
Čas čtení 1:08
Radim Šlechta

Jedna z celosvětově nejúspěšnějších vědomostních show míří do Česka. Dokážeš přechytračit zkušené lovce?

Jedna z celosvětově nejúspěšnějších vědomostních show míří do Česka. Dokážeš přechytračit zkušené lovce?
Zdroj: TV Nova
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Show Na lovu přináší kombinaci zábavy, vědomostí a velkého napětí.

Víš, kolik dětí porodila Marie Terezie, nebo jak se latinsky řekne slinivka břišní?

Jedna z celosvětově nejúspěšnějších vědomostních show míří k nám. Pořad Na Lovu (The Chase) s Ondřejem Sokolem pořádně potrápí mozky všech zúčastněných a ten tvůj u obrazovky. Svoje znalosti si můžeš se soutěžícími poměřit už teď v pěti prvních dílech na Voyo. 

Jedna z nejúspěšnějších vědomostních show na obrazovky televize Nova míří už 16. srpna. Hry se účastní čtyři soutěžící. Ti hrají v týmu a snaží se vyhrát peníze pomocí správných odpovědí na obecné vědomostní otázky. Jejich protihráčem, který se je snaží zastavit, je Lovec.

Na Lovu
Zdroj: TV Nova

V 1. kole hry každý soutěžící vyzývá Lovce sám za sebe. Aby mohl Lovce vyzvat, musí si nejprve nashromáždit na svém soutěžním kontu peníze, které získá správnými odpověďmi na otázky kladené moderátorem. Pak do hry vstupuje Lovec, který se pokouší zabránit soutěžícímu v tom, aby si peníze ze soutěžního konta mohl přenést do bezpečí týmové banky.

Pořadem tě provede oblíbený moderátor Ondra Sokol, kterého si určitě pamatuješ třeba ze soutěže Tvoje tvář má známý hlas. „Musím se učit číst nahlas, protože součástí tohoto pořadu jsou minuty až dvouminuty, kdy musím velmi rychle pokládat otázky. To je někdy velmi náročné, popisuje Ondra svou novou zkušenost. 

Na Lovu
Zdroj: TV Nova

Vedle toho přiznává, že je rád, že sám hádat nemusí. A my jsme zvědaví, jak to půjde tobě! Na casting se můžeš pořád přihlásit na těchto stránkách.

Lovci v této show jsou Jakub Kvašovský, Jiří Martínek, Dagmar Jandová a Václav Slabyhoudek. Diváci budou mít možnost poznat, že tito čtyři lovci mají velmi bystré mozky a neuvěřitelné znalosti.

Na Lovu
Zdroj: TV Nova

Pořad The Chase trhal v několika zemích po celém světě rekordy sledovanosti. Češi jsou vyhlášení tím, že jsou hravým a soutěživým národem, dá se tedy předpokládat, že se u diváků oblíbenou televizní stálicí.

Domů
Sdílet
Diskuse