Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. srpna 2021 16:13
Čas čtení 1:39
Tereza Šnajdrová

Cestování během pandemie: Tyto podmínky musíš splnit při návštěvě oblíbených dovolenkových destinací

Cestování během pandemie: Tyto podmínky musíš splnit při návštěvě oblíbených dovolenkových destinací
Zdroj: Unsplash/Philipp Kämmerer/volně k užití
NEWS CESTOVÁNÍ BĚHEM KORONAVIRU KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Léto je pomalu u konce, ale ty se ještě chystáš vyrazit na dovolenou? Musíš splnit tyto podmínky.

Cestování během pandemie koronaviru není jednoduché a každá země má jiné podmínky pro vstup na její území. Proto jsme pro tebe připravili přehled oblíbených dovolenkových destinací, v němž se dozvíš, jaké dokumenty po tobě budou vyžadovány, zda musíš po příletu nastoupit do karantény, ale i to, zda můžeš cestovat pouze s antigenním testem.

Doporučeno
Blíží se návrat dětí do škol. Žáci se budou muset řídit těmito pravidly Blíží se návrat dětí do škol. Žáci se budou muset řídit těmito pravidly 11. srpna 2021 11:22

Dva dny před cestou se nezapomeň podívat na web ministerstva zahraničí či stránky příslušné země, kde se dozvíš o všech novinkách. Co platí dnes může být druhý den úplně jinak a nikdo nechceme uvíznout na letišti a přijít tak o vysněnou dovolenou. Kromě webu ministerstva si raději zkontroluj i stránky jednotlivých dopravců, které mohou mít cestování podmíněné vlastními pravidly.

Domů
Sdílet
Diskuse