Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Článek je sponzorovaný obsah společnosti Samsung.
17. srpna 2021 15:00
Čas čtení 5:28
Sponzorovaný obsah

Nové technologie společnosti Samsung ví, jak se v dnešní rychlé době neztratit

Nové technologie společnosti Samsung ví, jak se v dnešní rychlé době neztratit
Zdroj: Samsung
TECH
Uložit Uložené

Samsung představil řadu nových chytrých hodinek, mobilních telefonů a sluchátek.

Samsung 11. srpna na eventu Galaxy Unpacked představil novou řadu ohebných mobilních telefonů Galaxy Z Flip3 a Z Fold3, bezdrátových sluchátek Galaxy Buds2 a chytrých hodinek Galaxy Watch4 a Galaxy Watch4 Classic. Společně si ukážeme, co všechno se v nich skrývá.

Ohebné mobilní telefony jsou čím dál populárnější. Z klasických „véček“, které jsme nosívali na šňůrce na krku ale ušly velký kus cesty. Dnes kombinují skladnost a eleganci otvíracího telefonu s nejmodernějšími technologiemi, díky kterým máš v rámci jednoho zařízení nástroj pro lepší produktivitu videokonferencí i zážitek z filmu jako v kině. 

Nejsou to ale jen telefony, které jsou neodmyslitelnou součástí našich životů. Čím dál více se na naše ruce dostávají i chytré hodinky. Dnes si řekneme, jak ohebné mobily a chytré hodinky využívat naplno. 

Galaxy Flip3 a Galaxy Fold3 5G – odolnost na prvním místě

Ohebné mobily Galaxy Z Flip3 a Galaxy Z Fold3 5G, které jsou elegantní, skladné a hlavně hodně odolné. Ať už trávíš čas na skatu, nebo na výletě v přírodě, tvůj telefon musí něco vydržet.

Přesně v tomto ohledu Z Flip3 a Z Fold3 absolutní špičkou. Jejich konstrukce sestává z nejtvrdšího hliníku Armor Aluminium. Proti pádu mobily chrání krycí sklo Corning® Gorilla® Glass Victus™, co funguje rovněž proti poškrábání. Nová ochranná fólie z PET7 a vylepšený systém vrstev na displeji dělá hlavní displej obou modelů o 80 % odolnější než u předchozích verzí. A odolnost vůči vodě dokládá certifikát IPX8.

Samsung
Zdroj: Samsung

Pomocník v práci i při odpočinku 

Na nových ohebných mobilech tě nejvíc zaujme široká škála jejich použití. V současnosti je velký trend odcházet od notebooků nebo ještě méně praktických stolních počítačů a na svou práci používat tablet nebo právě mobilní telefon. 

Samsung
Zdroj: Samsung

Technologické firmy (včetně Samsungu) na tyto trendy reagují a z mobilů se tak stává šikovný pomocník, díky kterému máš vyšší produktivitu v kapse. K lepšímu pracovnímu výkonu odkudkoliv ti pomůže právě Z Fold3. 

Samsung, Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3
Zdroj: Samsung

Jeho velkou výhodou je, že na dva displeje můžeš rozdělit více oken. Tím se ti umožní sledovat videokonferenci nebo přednášku a pomocí chytrého pera dělat poznámky rovnou v zařízení. Zároveň můžeš druhý displej využít k zaznamenávání svých myšlenek a nevypínat při tom film ani hovor. 

S ohebným mobilem jako v kině

A když jsme u těch filmů. Je víc než pravděpodobné, že u nich se Z Fold3 strávíš hodně času. Telefon s úhlopříčkou 7,6 palce si tě okamžitě získá. Filmy totiž můžeš sledovat zároveň na dost velké obrazovce a zároveň kdekoliv. Když tě tedy čeká dlouhá cesta tramvají do práce nebo školy, stačí si sednout, zapnout, co tě baví a cesta ti uběhne raz, dva. 

Samsung
Zdroj: Samsung


Ještě lepší zážitek ti poskytuje nová adaptivní obnovovací frekvence Super Smooth 120 Hz, díky které je pohyb na displeji plynulejší a obraz kvalitnější. A nemusíš se bát, že by jeden displej zaostával za druhým. Skvělou frekvencí se totiž pyšní oba. Nová technologie Eco navíc dělá obraz krásně jasný a energeticky ne tolik náročný.

Nejhezčí chvilky zachytíš okamžitě 

Pokud patříš k lidem, kteří potřebují vyfotit každou důležitou chvilku, aby se později měli k čemu vracet, nadchne tě i menší bráška ZFlip 3. Důležité okamžiky štěstí, radosti, ale i nečekané životní zvraty totiž zvládneš vyfotit bez potřeby telefon otevírat. Pomůže ti k tomu funkce QuickShot, pomocí které jen stačí dvakrát stisknout zamykací tlačítko. 

Displej navíc nebudeš potřebovat ani při focení selfíček. Narozdíl od svého předchůdce má ZFlip 3 o poznání větší náhledový displej, který ti ukáže přesně to, co máš v hledáčku, a pomocí kterého mobilu určíš, jestli má fotit širší nebo užší pole, případně natáčet video. Všechno to zvládneš do pár vteřin.

Samsung
Zdroj: Samsung

Z Flip3 výborně hodí i ke sledování filmů, seriálů či vlogů na YouTube. Nové a vylepšené stereoreproduktory podporují systém Dolby Atmos®, což znamená vynikající kvalitu zvuku, hloubku a prostorové efekty, ať už sleduješ nebo posloucháš cokoli.

Hudba má mnoho barev

A když jsme u toho poslouchání... K telefonům řady Z patří i sluchátka Galaxy Buds2. Oproti jiným bezdrátovým sluchátkům mají velkou výhodu. Vydrží ti celý den. Ty se tak můžeš ztratit ve své oblíbené hudbě, nebo se naopak nikdy neztratit při důležitých hovorech. Aby ses dokázal lépe soustředit, nepustí k tobě sluchátka žádný okolní zvuk, pokud sám nebudeš chtít. 

„Dynamické dvoupásmové membrány věrně reprodukují dunivé basy i krystalicky čisté výšky, technologie Active Noise Cancellation neboli aktivní tlumení hluku vám do uší nepropustí ani hlásek, pokud ho slyšet nechcete. Pokud naopak okolí slyšet chcete, stačí tlumení nastavit ve třech možných stupních nebo ho úplně vypnout,“ říká společnost o nové řadě sluchátek.

Samsung
Zdroj: Samsung

Vybrat si můžeš podle svého vlastního uvážení. Nejmenší sluchátka od Samsungu si pořídíš v grafitové, bílé, olivové nebo fialové barvě. 

Je jedno, kde hodinky nosíš, vždy budou tvoje pravá ruka

Chytré hodinky, které Samsung na události představil jako další produkt dnes používá snad každý. Usnadňují nám nakupování a zlepšují životní styl, aniž bychom s sebou museli neustále nosit telefon. Pojď se s námi podívat, co všechno ti mohou usnadnit Galaxy Watch4 a Galaxy Watch4 Classic.

Samsung
Zdroj: Samsung

Právě možnost hodinky si přizpůsobit a udělat z nich svého každodenního, a hlavně nepostradatelného, pomocníka je něco, co na chytrém doplňku oceníš. Nech svůj styl, aby mluvil za tebe a vyjádři ho pomocí palety barevných pásků a designových šablon na displeji.

Není to vzhled, co na Galaxy Watch4 a Galaxy Watch4 Classic hraje prim, ale právě zdraví. Pomocí elektrod si takřka neustále měříš krevní tlak, monitoruješ hladinu kyslíku v krvi, srdeční rytmus nebo, a to vůbec poprvé v historii chytrých hodinek, do hloubky prozkoumáš složení těla a fyzickou kondici. Stačí ti přiložit dva prsty na zápěstí a 2 400 elektrod ti odpovědi poskytne během 15 vteřin. Pomohou ti tak dostat se k vysněným fyzickým cílům o poznání dříve. 

Samsung
Zdroj: Samsung

Dobrou noc a krásné sny

Jen si vzpomeň, kdy naposledy ses vyspal tak, aby ses probudil odpočatý a připravený začít svůj den naplno. Spánek je pro udržení mentální pohody nadmíru důležitý. Hodinky ti pomohou lépe porozumět tomu, co se v tvém těle přes noc děje.

Všechny informace ti propojí s chytrou televizí nebo s mobilním telefonem, takže je budeš vždy mít jako na dlani nebo v tomhle případě na zápěstí.

Dostaň ze sebe to nejlepší

Pokud miluješ pohyb, uvítáš, že se svými novými hodinkami budeš moci vyrazit i na extrémně dlouhý trénink, nebo dokonce na dvoudenní túru bez potřeby hlídat baterii. Hodinky totiž vydrží nabité až 40 hodin. A pokud si je nutně potřebuješ nabít, dalších 10 hodin ti vydrží jen po 30 minutách na nabíječce.

Samsung
Zdroj: Samsung

„Galaxy Watch4 je první generace hodinek s novým operačním systémem Wear OS Powered by Samsung, který vylepšuje uživatelské zážitky v každém ohledu. Jde o společné dílo Samsungu a Google, což znamená, že je platforma součástí rozsáhlého ekosystému – patří do něj populární aplikace Google12 (např. Google Mapy) i neméně oblíbené služby řady Galaxy11 (SmartThings či Bixby). Nová platforma podporuje i známé aplikace jiných výrobců12, například adidas Running, Calm, Strava nebo Spotify,“ popisuje Samsung svůj revoluční produkt. 

Hodinky pak oceníš i pokud jsi vášnivý nákupčí. Propojíš si je totiž se svou kartou a přes GooglePay zaplatíš v obchodě, automatu nebo si vybereš peníze.

Mobilní telefon Z Fold3 5G bude v České republice dostupný od 27. 8. 2021 v černé, zelené a stříbrné barvě. Telefon bude možné zakoupit za doporučené maloobchodní ceny: verze 12/256 GB za 46 999 Kč, 12/512 GB za 48 999 Kč.

Model Z Flip3 5G bude možné zakoupit v černém, zeleném, fialovém a krémovém barevném provedení. Doporučená maloobchodní cena modelu: verze s vnitřním úložištěm 8/128 GB za 26 999 Kč, varianta s úložištěm 8/256 GB za 28 999 Kč. Sluchátka Galaxy Buds2 budou k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 3 799 Kč.

Od stejné chvíle budeš moci získat i chytré hodinky Galaxy Watch4 a Galaxy Watch4 Classic od 6 999 do 11 499 Kč, ke kterým při předobjednávce dostaneš také duální bezdrátovou nabíječku v hodnotě 1 599 Kč.

 

Když si v období v období od 11. 8. 2021 od 16:00 do 26. 8. 2021 23:59 předobjednáš Galaxy Z Fold3 5G nebo Z Flip3 5G z e-shopu www.samsung.cz, ve značkových prodejnách Samsung nebo u vybraných prodejců a zároveň splníš další podmínky stanovené v podrobných pravidlech kampaně, získáváš nárok na bonus Samsung Care+ na 1 rok zdarma, sadu flipového pouzdra s dotykovým perem S Pen a 25W cestovní nabíječku a možnost výkupu starého zařízení s bonusem až 10 000 Kč. Kompletní pravidla a informace jsou uvedeny na stránkách www.samsung.com/cz/predobjednavky.

Domů
Sdílet
Diskuse