Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. srpna 2021 15:30
Čas čtení 2:11
Dominik Vetrák

RECENZE: Free Guy

RECENZE: Free Guy
Zdroj: 20th Century Fox/Disney
FILMY A SERIÁLY FILMY 2021 NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Ryan Reynolds přechází z dramatu do komedie s lehkostí pírka ve větru.

Natáčení blockbusterové komedie Free Guy skončilo před více než 2 roky. Film režiséra Shawna Levyho (Real Steel) se konečně dostal do kin po celkem dobrých trailerech. Slibovaly zábavný letní hit, který si užijí obzvlášť hráči, jenže k našemu milému překvapení trailery neukazovaly podstatnou část filmu.

Ta tvoří zajímavou dějovou a romantickou složku, která funguje až překvapivě dobře. Nebudeme ti to spoilovat, ale scénář od Zaka Penna ve stylu Truman Show trefil všechny hřebíky na hlavičku.

Doporučeno
Zabila se, protože mezi kolegy kolovaly její nahé fotky. Proč zaměstnanci firem Ubisoft a Activision protestují proti vedení? Zabila se, protože mezi kolegy kolovaly její nahé fotky. Proč zaměstnanci firem Ubisoft a Activision protestují proti vedení? 7. srpna 2021 14:30

Děj se odehrává ve virtuálním světě videohry Free City, kterou vytvořil odporný zbohatlík Antwan (Taika Waititi). Hlavní postavou je Guy (Ryan Reynolds), NPC ve hře, což je v překladu postava, za kterou se nedá hrát (Non Playable Character). V klasickém GTA je to například člověk jdoucí po chodníku, kterého (ne)chtěně srazíš. Jenže Guy je jiný. Začne si uvědomovat, že v životě může být více než jen to, co má naprogramované v kódu od vývojáře. Sejde tedy z předem dané cesty a začne si ve Free City dělat, co se mu zachce.

Průměrné hodnocení čtenářů
Tvé hodnocení
Jaké hodnocení bys dal ty?
Zobrazit výsledky
Skrýt výsledky
0/10
Domů
Sdílet
Diskuse