Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2021 14:21
Čas čtení 0:50
Tereza Šnajdrová

Volební kompas 2021: Zjisti, která politická strana je ti nejblíže

Volební kompas 2021: Zjisti, která politická strana je ti nejblíže
Zdroj: Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky
NEWS VOLBY DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY 2021
Uložit Uložené

Stále nevíš koho volit? S rozhodnutím ti může pomoci volební kompas.

Volby do Poslanecké sněmovny se uskuteční již 8. a 9. října tohoto roku a ty stále nevíš, komu dáš svůj hlas? Vyzkoušej Volební kompas 2021 od iRozhlasu, v rámci kterého odpovíš na několik otázek a vzápětí se dozvíš, která politická strana je ti názory a přesvědčením nejblíže.

Doporučeno
Vít Rakušan: Současná vláda nám ukradla budoucnost. Čelíme silám, které reálně ohrožují demokracii (Rozhovor) Vít Rakušan: Současná vláda nám ukradla budoucnost. Čelíme silám, které reálně ohrožují demokracii (Rozhovor) 17. srpna 2021 12:52

Volební kalkulačky jsou populární po celém světě a iRozhlas se proto spojil s týmem Katedry sociologie Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy, který spolu s nizozemskou výzkumnou společností Kieskompas připravil tento volební kompas. V něm ti bude položeno hned několik otázek týkajících se zásadních a zároveň kontroverzních témat, a nakonec se dozvíš, která politická strana či hnutí je ti názory, smýšlením a také přesvědčením nejblíže.

Domů
Sdílet
Diskuse