Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2021 8:49
Čas čtení 0:38
Richard Balog

Nahá Kendall Jenner zapózovala v nové kampani francouzské značky

Nahá Kendall Jenner zapózovala v nové kampani francouzské značky
Zdroj: Jacquemus/Drew Vickers
MÓDA
Uložit Uložené

Francouzský módní dům Jacquemus představuje nové kousky.

Módní průmysl utrpěl vinou pandemie koronaviru výrazné poklesy tržeb a finanční ztráty se jednotlivé značky snaží doběhnout různými způsoby. Vedení francouzského módního domu Jacquemus vsadilo na krásu ženského těla a v kampani podzim/zima 2021 vidíme zcela nahou Kendall Jenner.

Hvězdná modelka, která se pravidelně objevuje na stránkách předních magazínů, před objektivem fotografa Drewa Vickerse vytáhla všechny své ženské zbraně a potvrdila známý fakt, že nahota prodává.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Co se týče samotných modelů oblečení, obuvi a doplňků s logem populární značky, návrhář Simon Porte Jacquemus sází i tentokrát na bohémskou estetiku. Kromě typických kabelek s řetízky se můžeš těšit i na krátké péřové bundy, zvonové kalhoty, pletené topy či volné košile.

Kolekce s názvem La Montagne se objeví na pultech vybraných prodejen už za několik dní. Zatím si vychutnej pohled na Kendall v rouše Evině či v jiných miniaturních kouscích z prémiových materiálů.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Domů
Sdílet
Diskuse