Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2021 18:52
Čas čtení 0:47
Vojtěch Vanda

Žena z Havířova strčila dívku na kole pod autobus

Žena z Havířova strčila dívku na kole pod autobus
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI POLICIE ČR
Uložit Uložené

Policie vyhlásila po ženě pátrání, po pár hodinách byla dopadena.

Případ, z nějž jde hlava kolem, museli řešit policisté z Havířova. Policisté hledali ženu, kterou bezpečnostní kamery na ulici Hlavní třída zachytily, jak strčila dívku na kole pod projíždějící autobus. Té se naštěstí nic nestalo. 

Doporučeno
Uvěřili „bankovnímu manažerovi“ a nechali se připravit o 7 milionů korun. Policie na Mělnicku řeší podvod s bitcoiny Uvěřili „bankovnímu manažerovi“ a nechali se připravit o 7 milionů korun. Policie na Mělnicku řeší podvod s bitcoiny 30. srpna 2021 19:47

Policisté požádali veřejnost o součinnost při hledání ženy, která z nepochopitelných důvodů strčila do projíždějící dívky na kole. Dne 14. srpna se na ulici Hlavní třída žena míjela se třemi dívkami, které, kvůli momentální opravě silnice, musely jet na kole po chodníku. Jednu z nich dotyčná žena nechala projet, do druhé nicméně strčila a zamezila jí pokračovat v bezpečné jízdě.

Domů
Sdílet
Diskuse