Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. září 2021 20:17
Čas čtení 0:54
Tereza Šnajdrová

VIDEO: Hurikán Ida řádil i v New Yorku. Ulice se proměnily v řeky a stanice metra skončily pod vodou

VIDEO: Hurikán Ida řádil i v New Yorku. Ulice se proměnily v řeky a stanice metra skončily pod vodou
Zdroj: Unsplash/Lerone Pieters/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Hurikán Ida nejprve zpustošil New Jersey a pak se přesunul do New Yorku.

Jak jsme tě již informovali před třemi dny, hurikán Ida zaútočil na New Jersey, kde napáchal mnoho škody. Přírodní živel se poté přesunul do New Yorku a z ulic velkoměsta se staly řeky a stanice metra skončily pod vodou. Podzemní doprava byla kompletně paralyzována a lidé ze zaseklých souprav museli být evakuováni, ukazují záběry na Twitteru.

Doporučeno
Hurikán Ida: Jih USA se ponořil do tmy, milion lidí je bez elektřiny. Voda s sebou bere mosty i domy, síla hurikánu ale ustává Hurikán Ida: Jih USA se ponořil do tmy, milion lidí je bez elektřiny. Voda s sebou bere mosty i domy, síla hurikánu ale ustává 30. srpna 2021 20:17

New York během několika hodin zaplavily takové gejzíry vody, které tamní záchranáři nepamatují a na situaci nebyli připraveni. Podzemní doprava byla paralyzována a nástupiště skončila pod vodou. Obyvatelé velkoměsta tak na středeční večer jen tak nezapomenou, neboť mnoho z nich zůstalo v metru zaseknutých i několik hodin a museli čekat, než je záchranáři evakuují.

Domů
Sdílet
Diskuse