Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. září 2021 19:25
Čas čtení 1:04
Radim Šlechta

„Moc na pana prezidenta myslím,“ napsal Babiš. „Těšíme se na brzké setkání, dá-li Bůh,“ vzkázal mu Ovčáček

„Moc na pana prezidenta myslím,“ napsal Babiš. „Těšíme se na brzké setkání, dá-li Bůh,“ vzkázal mu Ovčáček
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS ANDREJ BABIŠ MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Premiér prezidentovi popřál brzké uzdravení.

„Moc teď myslím na pana prezidenta Zemana a přeju mu vše dobré, ať je brzy zdravý, plný sil a elánu,“ napsal na Twitter premiér Andrej Babiš (ANO). Na vzkaz brzy zareagoval i mluvčí Hradu Jiří Ovčáček, který doufá, že se prezident a premiér potkají ještě v září v Lánech. 

Ovčáček na Twitteru poděkoval premiérovi ČR Andreji Babišovi za přání pevného zdraví, které přes sociální síť předseda vlády popřál prezidentu Miloši Zemanovi. Hlava státu i její mluvčí se těší na tradiční zářijové setkání v Lánech. Ovčáček však svůj tweet doplnil o obrat „dá-li Bůh“, což v ostatních účastnících diskuse evokovalo například i to, že se původně čtyřdenní pobyt prezidenta v nemocnici může protáhnout. 

Jiří Ovčáček pak sám diskusi ještě rozproudil, když na svém účtu zveřejnil výzvu, ve které apeloval na voliče, aby svůj hlas věnovali současné vládnoucí straně hnutí ANO. 

Doporučeno
„Občas mě překvapuje vaše urputnost a netolerance,“ řekl Pavel Sněmovně. Co dál zaznělo v jeho projevu? „Občas mě překvapuje vaše urputnost a netolerance,“ řekl Pavel Sněmovně. Co dál zaznělo v jeho projevu? 13. června 2023 15:29

Twitter prezidentova mluvčího plní i jiné příspěvky, které jeho sledující ne tak docela chápou a pod kterými v uplynulých hodinách vznikají diskuse rozebírající prezidentův současný zdravotní stav. O něm ale mluvčí mlčí.

Prezident Zeman je hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici společně se svým předchůdcem Václavem Klausem od dnešního dopoledne. První prohlídku měl mít již v pátek. Stejně jako v minulosti se má i teď jednat o rekondiční pobyt, který by měl zmírnit dopady Zemanovy neuropatie, postupné ztráty citlivosti v nohou.

Domů
Sdílet
Diskuse