Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. září 2021 13:30
Čas čtení 1:14
Martin Mičuda

Toyota RAV4 je v nové verzi Adventure 222koňovým dobrodruhem se třemi motory

Toyota RAV4 je v nové verzi Adventure 222koňovým dobrodruhem se třemi motory
Zdroj: Toyota
TECH
Uložit Uložené

Toyota přitvrdila úspěšné RAV4 novou verzí Adventure, která nabrala na robustnosti.

Toyota RAV4 je jedno z historicky nejúspěšnějších SUV na našem trhu a v zahraničí patří k nejoblíbenějším hráčům ve své třídě. Na velký zájem reaguje i samotná automobilka, která nabídku aktuální generace rozšiřuje o nové provedení Adventure. Už název jasně naznačuje, jaké je jeho poslání, a exteriérové změny to jen a jen potvrzují. Na první pohled by se dokonce mohlo zdát, že jde o jakýsi facelift, protože zepředu vypadá RAV4 úplně jinak.

Doporučeno
Vyzkoušeli jsme Audi e-tron GT. Elektrická první liga, která boří předsudky o e-mobilech, je krok před konkurencí Vyzkoušeli jsme Audi e-tron GT. Elektrická první liga, která boří předsudky o e-mobilech, je krok před konkurencí 2. září 2021 9:30

Na rozdíl od stupňů výbavy Active, Comfort, Selection nebo Execution totiž Adventure získal jinak tvarovaný, robustnější nárazník, masivnější černou masku a propracovanější, až futuristicky působící grafiku full–LED světel. Ty se od příštího roku dostanou i do nabídky ostatních verzí, a tak jde o vylepšení na modelový rok 2022. Logo Toyota se přitom pro verzi Adventure přesunulo do středu masky na horizontální lišty, zatímco LED mlhové světlomety jsou schované v černých rozích nárazníku.

Domů
Sdílet
Diskuse