Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. září 2021 16:28
Čas čtení 3:51
Richard Balog

Co si obléci během podzimu? Vybrali jsme 6 stylů bund a kabátů, které skvěle doplní každý šatník

Co si obléci během podzimu? Vybrali jsme 6 stylů bund a kabátů, které skvěle doplní každý šatník
Zdroj: Bottega Veneta/propagačný materiál/na voľné použitie
MÓDA
Uložit Uložené

Ve výběru najdeš vrchní košile nebo elegantní trenčkoty a návrat na scénu hlásí i univerzitní bundy.

Je zvláštní, že velká část mladé populace nemá problém utratit tisíce korun za tenisky, jen aby je následně zkombinovala s levnými džínami a výprodejovými bundami z fastfashion řetězců. 

Kvalitní bunda nebo kabát přitom mohou být součástí tvého šatníku i několik let, stačí jen vědět, kdy je správný čas jednotlivé modely vytáhnout. Kolekce určené pro období podzim/zima 2021 jsou plné zajímavých kousků, které skvěle doplní každý šatník, a to bez ohledu na věk či pohlaví. Na své si přijdou zastánci elegance i fanoušci surové pouliční módy. 

Díky následujícímu výběru 6 aktuálních trendů se velmi snadno zorientuješ v tom, který styl chceš zakomponovat do svých outfitů během příštích týdnů.

Doporučeno
Nike Air Force 1 s monogramem Louis Vuitton nebo outfity Kanyeho Westa: vybrali jsme nejlepší módní momenty léta Nike Air Force 1 s monogramem Louis Vuitton nebo outfity Kanyeho Westa: vybrali jsme nejlepší módní momenty léta 12. září 2021 11:30

Košile jako vrchní vrstva

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Svrchní košile, známé pod anglickým slovem overshirts, jsou a budou populární i v závěru tohoto roku. Jde o nadčasovou módní záležitost, kterou v mládí nosili naši rodiče a během posledních sezón si podmanila celý oděvní průmysl. V rámci svých kolekcí je postupně představili mnozí přední návrháři a od té doby jsou jich plné regály i v běžných obchodech. 

Pokud ještě ve svém šatníku nemáš alespoň jeden kousek, je nejvyšší čas to napravit. Snadno je zakomponuješ do jakéhokoli typu outfitu a v nejbližších týdnech budou ideální vrchní vrstvou. Záleží jen na tobě, zda vsadíš na vzorované, kostkované nebo jednobarevné provedení. Na závěr jen dodáme, že stejně dobře fungují na mužích i ženách.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by British GQ (@britishgq)


 Trenčkot

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Musíme se přiznat, že trenčkot sice považujeme za módní klasiku, ale až dosud jsme nad jeho koupí neuvažovali. Preferovali jsme praktičnost v podobě sportovně laděných bund, ale právě letošní podzim je ideálním časem na změnu pohledu. 

Lehký kabát v neutrálních barevných tónech, díky kterému se proslavila britská značka Burberry, je skvělou volbou do proměnlivého počasí pro muže i ženy. Na nadcházející sezónu podzim/zima 2021 jsou v kurzu kromě klasických bavlněných, popelínových nebo gabardénových variant i kousky z kůže. Pokud preferuješ eleganci před sportovním vzhledem, nemáš nad čím přemýšlet. 

V tomto případě doporučujeme před online výběrem nejprve navštívit kamenné prodejny a vyzkoušet si několik modelů. Ne každý střih ti totiž může sedět podle představ.

Domů
Sdílet
Diskuse