Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2021 11:30
Čas čtení 6:11
Vojtěch Vanda

8 tipů na kreativní účty na Instagramu: Žij udržitelně, udělej oblíbenou omáčku z fastfoodu a nauč se správně skládat oblečení

8 tipů na kreativní účty na Instagramu: Žij udržitelně, udělej oblíbenou omáčku z fastfoodu a nauč se správně skládat oblečení
Zdroj: Pxfuel / volně k užití
ZAJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložit Uložené

Dost bylo sledování sociálních sítí bez toho, aniž by to bylo k užitku. Výběr našich kreativních kanálů ti poslouží i jako zábavný učitel.

Kdo ve svých volných chvílích nebrouzdá na mobilu, prakticky neexistuje. Děláme to všichni, ať už se to hodí (například při cestování v MHD nebo těsně před spaním), nebo v momentech, kdy by bylo lepší mobil položit a věnovat se něčemu jinému (například v restauraci s přáteli nebo ve škole pod lavicí). Koukáme na Messenger kvůli zprávám, projíždíme si Twitter feed, sledujeme TikTok nebo fotky či Reels na Instagramu.

My jsme si řekli, že když už nás tento zlozvyk ovládá, bylo by dobré, aby byl alespoň k užitku. Zapomeň tedy na chvíli na neustále měnící se influencerské trendy, videa se zvířátky nebo vtipné scénky – v našem přehledu se totiž zabavíš, ale zároveň i něco naučíš. Tyto účty na Instagramu jsou totiž kreativní a zároveň se díky nim naučíš něco nového. Tak pojďme na to!

Doporučeno
Představujeme 10 nejsledovanějších českých tiktokerů Představujeme 10 nejsledovanějších českých tiktokerů 31. srpna 2021 7:00

Tipy a triky na pěstování pokojovek

Pěstování pokojovek, ať už těch obvyklých nebo třeba exotických, je způsob, jak si přinést kousek přírody klidně do malého bytu v suterénu. O tom jsme tě informovali nedávno, když jsme sepsali výběr 10 pokojovek, které musíš mít ve svém bytě, který si prohlédneš zde. Jednou věcí je ale rostlinu pořídit, druhou zase se o ni starat.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený Armen Adamjan (@creative_explained)

Naštěstí existuje plno kreativních lidí, kteří nejenže stíhají kytky pěstovat, ale také se dalšími dělit o vychytávky, které usnadní jejich pěstování. Podobně jako autor instagramového účtu creative_explained, Armen Adamjan, jehož krátká videa mohou přijít vhod i pokročilejším pěstitelům.

Neroste ti avokádo, přestože postupuješ přesně podle metody tří špejlí? Chceš si vypěstovat fíkovník? Nevíš, jak efektivně rozmnožovat pokojové rostliny se šlahouny či tápeš, jak udržet bonsaj v pořádku, když přestane růst a není v kondici? Lepší kanál snad nenajdeš.

Doporučeno
Mládí, mateřství, maturita. Osmnáctiletá maminka se třemi dětmi ukazuje, že rodičovstvím život nekončí Mládí, mateřství, maturita. Osmnáctiletá maminka se třemi dětmi ukazuje, že rodičovstvím život nekončí 5. února 2024 8:00

Většina pěstitelů zejména ocení Adamjanovy fungující nové způsoby pěstování. Důkazem, že kanál, a to i napříč jinými sociálními sítěmi, jako například na TikToku, radí opravdu skvěle, je počet fanoušků. Na svém účtu nasbíral již 222 tisíc followerů.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený Armen Adamjan (@creative_explained)

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 104387 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse