Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. října 2021 18:30
Čas čtení 2:25
Richard Balog

Móda REFRESHER: Rytmus zahalený do kousků Balmain, Separ v limitovaných teniskách od Travise Scotta nebo stylové Češky a Slovenky

Móda REFRESHER: Rytmus zahalený do kousků Balmain, Separ v limitovaných teniskách od Travise Scotta nebo stylové Češky a Slovenky
Zdroj: Instagram/@separ__dms, @daniela_pestova
MÓDA
Uložit Uložené

12 outfitů v podání domácí rapové smetánky či modelek s vytříbeným módním vkusem, kterými se můžeš inspirovat.

Image je důležitou součástí showbyznysu a domácí známé tváře to pochopily už dávno. Důkazem jsou i outfity v podání rapové smetánky, modelek a blogerek s vytříbeným módním vkusem. 

Těšit se můžeš na luxusní kombinace, surový streetwear i oděvy zpod rukou domácích módních návrhářů. Nyní si už vychutnej samotných 12 outfitů od Rytmuse, Leoše Mareše, Separa, ale i Daniely Peštové, Karolíny Chomistekové nebo Michaely Kocianové.

Doporučeno
Sezóna péřových vršků již začala a tento rok není jen o krátkých bundách. Krok vedle neuděláš ani kabátem či obuví Sezóna péřových vršků již začala a tento rok není jen o krátkých bundách. Krok vedle neuděláš ani kabátem či obuví 17. října 2021 15:30

Zářijový MBPFW přinesl plejádu skvělých outfitů. Nejlepší český DJ a producent NOBODYLISTEN se představil v kouscích z dílen módního domu Dior, zatímco návrhář Jan Černý vsadil na tmavou klasiku a rozhodně šlo o správný krok. 

Leoš Mareš má i díky manželce Monice stále lepší módní vkus, o čemž nás naposledy přesvědčil na propagačních snímcích k letošní Superstar. Na focení vytáhl retro džínovou bundu od slovenského návrháře Lukáše Krnáče, která by se neztratila ani v našich šatnících. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares)

PIL C s blond vlasy a v kožené bundě s bílým prošíváním od značky FORMY Studio, za kterou stojí talentovaný Domenico Formichetti. Outfit doplnil zlatými řetízky s přívěsky.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by PIL C (@pil_c)

Dalyb si nás tentokrát získal tímto outfitem složeným výhradně z kousků s logem MM6 Maison Margiela, které najdeš v široké nabídce online obchodu Zalando

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by *JA* (@dalybhahacrew)

Separ ve vzácných teniskách Air Jordan 1 Hi OG SP ze spolupráce mezi Travisem Scottem a japonskou značkou Fragment Design. Ze stejné kolekce je také mikina s potiskem. S těmito kousky autor platinových alb sladil kalhoty s monogramem GG od Gucci. 

Zpět
Sdílet
Diskuse