Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. října 2021 15:30
Čas čtení 2:15
Richard Balog

Sezóna péřových vršků již začala a tento rok není jen o krátkých bundách. Krok vedle neuděláš ani kabátem či obuví

Sezóna péřových vršků již začala a tento rok není jen o krátkých bundách. Krok vedle neuděláš ani kabátem či obuví
Zdroj: Miu Miu/NET-A-PORTER/Zara
MÓDA
Uložit Uložené

Inspiruj se následujícími tipy na jednotlivé vrstvy a letošní zimu zvládneš levou zadní.

Před zhruba měsícem jsme představili 6 stylů podzimních bund a kabátů, které jsou letos v kurzu, a dnes budeme v nastoleném trendu pokračovat. Tentokrát jsme pozornost obrátili na péřové kusy oblečení, jejichž hlavní sezóna pro mnohé z nás odstartovala už tento týden. Nezůstali jsme přitom jen u klasických bund.

Během letošní zimy budou fresh i jiné vrchní díly, doplňky či obuv s hřejivou výplní z kachního nebo husího prachového peří. Stačí si jen vybrat podle vlastních preferencí. Věříme, že naše následující tipy ti usnadní rozhodování, které bývá často během na dlouhé tratě.

Doporučeno
Podzimní výprodej ve Footshopu nabízí slevy až do výše 50 %. Získej čerstvé kousky od známých značek a ušetři stovky korun Podzimní výprodej ve Footshopu nabízí slevy až do výše 50 %. Získej čerstvé kousky od známých značek a ušetři stovky korun 15. října 2021 10:30

Dlouhé péřové kabáty

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Adam Katz Sinding (@aks)

Většina žen ve svém šatníku ukrývá hned několik vlněných kabátů či trenčkotů, avšak nejžhavějším trendem v aktuální sezóně podzim/zima 2021 jsou právě dlouhé péřové bundy. V nabídce je ukrývají přední módní domy na čele se značkami Bottega Veneta a Moncler Genius. Kvalitní alternativy v různých střizích však najdeš i za mnohem nižší částku. Naším favoritem jsou zejména pořádně „puffy“ kousky v univerzálních barvách, které dokážeš velmi snadno kombinovat.

Zara Water-Repellent Puffer Coat 

Zara
Zdroj: Zara

CLOSED Light Puffer Coat

CLOSED
Zdroj: CLOSED

Bottega Veneta Oversized Quilted Cotton Down Coat

Bottega Veneta
Zdroj: NET-A-PORTER

 Obuv

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Petra (@pepamack)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbora Franekova (@barborafranekova)

Jeden z nejkontroverznějších trendů tohoto roku si postupně získává stále více příznivců mezi módními nadšenci a předpokládáme, že brzy ho uvidíš i v našich ulicích. Při pohledu na jednotlivé modely z dílen značek jako Louis Vuitton, Miu Miu nebo Prada říkáme ano, ovšem nedoporučujeme to přehánět s jejich následným kombinováním.

Domů
Sdílet
Diskuse