Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2021 9:03
Čas čtení 1:11
Vojtěch Vanda

Fantom seznamek z Prahy se s oběťmi sešel u nich doma, omámil je a pak okradl. Policie po něm pátrá

Fantom seznamek z Prahy se s oběťmi sešel u nich doma, omámil je a pak okradl. Policie po něm pátrá
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI POLICIE ČR
Uložit Uložené

Policisté zveřejnili i fotky muže, který lstivým způsobem okrádá své oběti. Zveřejněné fotky používá i na seznamkách.

Kriminalisté z Prahy pátrají po fantomovi seznamek, který využívá nově nabytých známostí k tomu, aby je mohl okrást. Na svědomí by mohl mít již dvě loupeže na Praze 4, které muži zákona prošetřují od minulého víkendu. „Modus operandi“ je vždy stejný – muž se přes seznamku s obětí seznámí, tu při schůzce omámí a následně jim vykrade byt. V jednom z případů musel být dotyčný i hospitalizován.

Doporučeno
Žena si šla v parku odskočit, tam ji ale přepadl útočník. Policie hledá muže, který k případu může poskytnout důležité informace Žena si šla v parku odskočit, tam ji ale přepadl útočník. Policie hledá muže, který k případu může poskytnout důležité informace 21. října 2021 19:33

První případ se stal v sobotu a druhý v neděli minulý týden. Policie popsala obvyklý postup podezřelého. „Přes seznamovací portál se podezřelý seznámil s oběma poškozenými, kteří ho následně pozvali k sobě do bytu. Tam společně popíjeli alkohol, kdy v nestřežený okamžik podezřelý nalil poškozenému do nápoje tekutinu. Po jeho vypití se poškozenému udělalo nevolno a okamžitě usnul. Toho vyžil dosud neznámý muž, odcizil z bytu elektroniku a z místa odešel,“ přiblížila postup zloděje mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Domů
Sdílet
Diskuse