Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2021 11:18
Čas čtení 2:03
Vojtěch Vanda

Policie nalezla ostatky Briana Laundrieho, přítele zavražděné youtuberky Gabby Petito

Policie nalezla ostatky Briana Laundrieho, přítele zavražděné youtuberky Gabby Petito
Zdroj: Montgomery County Police Department
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Brian Laundrie byl nalezen. Policie jej dokázala identifikovat pouze pomocí zubů.

Případ zavražděné youtuberky a blogerky Gabby Petito má pokračování. Policisté vypátrali jejího přítele Briana Laundrieho, na nějž FBI vydala zatykač kvůli užití debetní karty jeho přítelkyně. Po skoro měsíci pátrání ale našli ve středu v Carlton Reserve na Floridě pouze jeho ostatky. Z Laundrieho zbyly údajně pouze kosti, bezpečnostní složky jej dokázaly identifikovat podle zubů. 

Doporučeno
Po příteli zesnulé Gabby Petito pátrá už i FBI, je na něj vydán zatykač Po příteli zesnulé Gabby Petito pátrá už i FBI, je na něj vydán zatykač 24. září 2021 17:16

Cesty blogerského páru po Americe sledovalo na Instagramu více než 1,3 milionů lidí. Jak jsme tě informovali, všechno začalo v srpnu tohoto roku, kdy tehdy zřejmě ještě zamilovaná dvojice cestovala v bílém vanu napříč Spojenými státy. Petito měla ještě 24. srpna mít videohovor se svou rodinou, poslední příspěvek na sociální síť vyvěsila o dva dny později.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený Gabby (@gabspetito)

Najednou se ale po hvězdě sociálních sítích slehla zem. Dvojice mezi sebou údajně měla jisté neshody, které musela řešit i policie, avšak nikdo netušil, jak moc jsou tyto neshody vážné. Ostatně celý příběh si můžeš přečíst zde, kde jsme se mu věnovali. Snoubenci ale nakonec pokračovali po své cestě národními parky až do Wyomingu, kde pravděpodobně mezi nimi došlo k vážnému konfliktu.

Domů
Sdílet
Diskuse