Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Adidas.
30. října 2021 v 10:30
Čas čtení 0:47
Sponzorovaný obsah

VIDEO: Hráčky pražské Sparty vyzvaly lidi na soutěž v nožičkách

VIDEO: Hráčky pražské Sparty vyzvaly lidi na soutěž v nožičkách
Zdroj: REFRESHER
REFRESHER
Uložit Uložené

Na ulici jsme se lidí ptali, jak se vyznají v ženském fotbalu, pak si zasoutěžili s jeho velkými hvězdami.

Česko a fotbal k sobě neodmyslitelně patří. Na ten ženský se ve své kampani zaměřuje také adidas, který vyzdvihuje nadějné české sportovkyně a ukazuje, že se před mužskými protějšky rozhodně nenechají zahanbit. Jak se Češi v ženském fotbalu vyznají a jestli si troufnou vyzvat na soutěž v nožičkách mladé talentované fotbalistky jsme se jich byli zeptat. A kam jinam se jít ptát na fotbalové otázky než na pražskou Letnou. 

Svůj talent byly mezi lidmi ukázat i hráčky pražské Sparty Lucka, Anet a Anička, které při soutěži v počtu nožiček podaly neskutečné výkony. Ještě před soutěží naše moderátorka Kateř vyzpovídala lidi na ulici, jaké mají zkušenosti s fotbalem a jak co všechno o ví o ženském fotbalu. Aby z toho účastníci ankety nevyšli zkrátka, odměnili jsme je stylovými šálami, které adidas představil v rámci kampaně. Tyto šály mají podpořit všechny nadějné ženy ve sportu i mimo něj a dodat jim sebevědomí ve všem, co dělají. 

Vedle šál představuje adidas i několik fotbalových tváří, které sklízí úspěch v pražské Spartě, českém národním týmu nebo pod nejvíc legendárními týmy na světě, mezi něž patří třeba PSG nebo Juventus. O tom, jak se fotbalistkám z Česka daří, si můžeš přečíst v tomto článku.

Domů
Sdílet
Diskuse