Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2021 16:19
Čas čtení 0:52
Viktor Kniš

Dr. Dre pracuje na skvělé hudbě pro Grand Theft Auto, vzkazuje Snoop Dogg. Legenda vysvětluje i konflikt s Eminemem

Dr. Dre pracuje na skvělé hudbě pro Grand Theft Auto, vzkazuje Snoop Dogg. Legenda vysvětluje i konflikt s Eminemem
Zdroj: Wikimedia/Jason Persse/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Snoop Dogg brzy vydá nový projekt, a tak absolvoval několik rozhovorů.

Snoop Dogg na hudbu nezanevřel, momentálně pracuje na albu The Algorithm, které spatří světlo světa v dohledné době. V této souvislosti tím absolvoval i malé turné rozhovorů, ve kterých se vrátil k nedořešeným kauzám a prozradil i něco víc z kuchyně americké rapové hudby. Upozornil na to portál Complex.

Doporučeno
Albert z Bert & Friends: Naše hudba podněcuje fantazii a imaginárno. Ultimátní pravdy nevytváří magnetismus (Rozhovor) Albert z Bert & Friends: Naše hudba podněcuje fantazii a imaginárno. Ultimátní pravdy nevytváří magnetismus (Rozhovor) 22. října 2021 16:00

Snoopy tvrdí, že ikona jménem Dr. Dre momentálně připravuje novou hudbu, kterou budou moci jeho fanoušci slyšet v pokračování série Grand Theft Auto.

„Dělá zk***ene skvělou hudbu pro GTA,“ řekl Snoop Dogg v rozhovoru pro hudební portál Rolling Stone. Dodal, že vše nasvědčuje tomu, že právě prostřednictvím videohry se Dr. Dre po přibližně šesti letech fanouškům přihlásí o slovo.

Nedávno se na veřejnost dostala informace, že poločasovou show na Super Bowlu ovládnou legendy světového rapu Snoop Dogg, Dr. Dre, Eminem i Mary J. Blige a Kendrick Lamar. V souvislosti s tímto nápadem prohlásil, že podle něj půjde o superspeciální událost, která bude velmi zásadním momentem pro hip-hop ze západního pobřeží.

Doggy Dogg vysvětloval i své dřívější prohlášení, že by Eminema nezařadil na svůj seznam top 10 lyriků hudební scény.

„Je to o tom, že hip-hop milujeme a jsme soutěživí. Jsme rapeři, kteří prezentují bojovný rap. Udělal jsem to, protože jsem to v něm chtěl spustit, ale jsme bratři, rodina a ceníme si jeden druhého,“ vysvětlil raper svůj vztah s Eminemem. 

Domů
Sdílet
Diskuse