Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2021 8:23
Čas čtení 0:46
Tereza Šnajdrová

KORONAVIRUS: Přibylo 9 902 nakažených. Nebezpečně stoupá i počet hospitalizovaných ve vážném stavu

KORONAVIRUS: Přibylo 9 902 nakažených. Nebezpečně stoupá i počet hospitalizovaných ve vážném stavu
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Pokud se pandemii nepodaří dostat pod kontrolu, můžeme v příštím týdnu očekávat i 15 tisíc nakažených denně.

Situace s pandemií koronaviru je den ode dne horší. Jen za úterý podle ministerstva zdravotnictví přibylo 9 902 nově nakažených a potýkáme se tak s mezitýdenním nárůstem o 58 %. Přibývá i hospitalizovaných ve vážném stavu, nemocnice začínají omezovat péči a trend ukazuje, že pokud se pandemii nepodaří dostat pod kontrolu, můžeme v příštím týdnu očekávat i 15 tisíc nakažených denně.

Doporučeno
Koalice SPOLU a PirSTAN si rozdělily ministerstva. Resort financí získá SPOLU a PirSTAN povede ministerstvo vnitra Koalice SPOLU a PirSTAN si rozdělily ministerstva. Resort financí získá SPOLU a PirSTAN povede ministerstvo vnitra 3. listopadu 2021 7:43

V úterý bylo provedeno 29 843 antigenních a 54 376 PCR testů, které nákazu koronavirem odhalily u 9 902 osob. To je o 3 618 více než před týdnem. Trend ukazuje, že v příštím týdnu bude denně nakažených i patnáct tisíc lidí. V nemocnicích je aktuálně hospitalizováno 2 058 osob.

Domů
Sdílet
Diskuse