Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2021 19:24
Čas čtení 0:54
Radim Šlechta

Snoubenec zavražděné youtuberky Brian Laundrie spáchal sebevraždu, řekl právník jeho rodiny

Snoubenec zavražděné youtuberky Brian Laundrie spáchal sebevraždu, řekl právník jeho rodiny
Zdroj: Montgomery County Police Department
NEWS BRIAN LAUNDRIE GABBY PETITO
Uložit Uložené

Po tom, co na začátku září zemřela 22letá blogerka Gabby Petito, spáchal její snoubenec Brian sebevraždu. Podle rodinného právníka jeho rodiče doufají, že nové informace povedou k uzavření případu pro obě z rodin.

Brian Laundrie, který figuroval v případu své zavražděné snoubenky, údajně spáchal sebevraždu. Serveru BuzzFeed to potvrdil právník jeho rodiny Steve Bertolino. Brianovi bylo 23 let a jeho snoubenka zmizela v září, když spolu byli na cestách. Sama byla úspěšná blogerka, která své cesty zachycovala na YouTube a Instagramu.

Ostatky Brianova těla se našly minulý měsíc na Floridě poblíž parku Myakkahatchee Creek v části, která podle úředníků byla svého času zaplavena vodou. Kousek od jeho těla se nacházely také jeho osobní věci – batoh a zápisník. Úřady později potvrdily jeho totožnost pomocí zubních záznamů.

Doporučeno
Policie nalezla ostatky Briana Laundrieho, přítele zavražděné youtuberky Gabby Petito Policie nalezla ostatky Briana Laundrieho, přítele zavražděné youtuberky Gabby Petito 22. října 2021 11:18

Původní pitva ale jasně neodhalila příčinu smrti, a ostatky tak hlouběji prozkoumal antropolog. Ten odhalil, že příčinou smrti je střelná rána do hlavy, kterou si Brian způsobil sám. S největší pravděpodobností se tedy podle Bertolina jednalo o sebevraždu, o čemž byli později informováni i Brianovi rodiče. „Chris a Roberta stále truchlí nad ztrátou svého syna a doufají, že tato zjištění pomohou oběma rodinám případ vraždy jeho snoubenky uzavřít,“ konstatoval Bertolino.

Domů
Sdílet
Diskuse